Felrúgták a Momentum pultját Egerben

2021. június 12. 21:26

A csendes többségnek mindent el kell viselnie az acsarkodó kisebbségtől? – kérdezi közösségi oldalán a párt képviselőjelöltje.

2021. június 12. 21:26
null

Jánosi Zoltán, Heves megye 1. választókerületének momentumos képviselőjelöltje számolt be közösségi oldalán a történtekről.

Ahogy a politikus fogalmaz: 

„Felháborító és döbbenetes, ha bárkit hátrány ér azért, mert mást gondol a világról!

Különösen elítélendő, ha valaki ennek úgy ad hangot, hogy nemes egyszerűséggel felrúgja a Momentum aktivistáinak pultját, miközben ők azért gyűjtenek aláírásokat, hogy a korrupt módon meggazdagodott politikusok és vállalkozók törvényes keretek között el legyenek számoltatva.”

„Vallom, hogy a tetteinkért vállalni kell a felelősséget, ezért feljelentést teszek az alábbi videón rugdosódó »úr« ellen.” – folytatta a momentumos politikus, aki az esetről készült videót is közzétette.

Kép forrása: YouTube

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2021. június 15. 10:36
Mennyit adtatok a fizetett provokátornak, hogy ezt tegye?
nyugalom
2021. június 14. 13:34
Mindenhol tegyék ezt! Idegen ügynökök!
ujujuj
2021. június 14. 12:55
"A csendes többségnek mindent el kell viselnie az acsarkodó kisebbségtől?" Nagyon úgy néz ki, hogy igen, mi már 4 éve tűrjük csendben a romentumot, ez az első komolyabb attrocitás. Alapvetően ellenzem a rivális párt bódéinak felrugdosását, de mivel itt egy román pártról van szó, még mindig nem tudom sajnálni őket. Ha egy román párt megjelenik egy jobbikos fellegvárban, számíthat ilyesmire. :)
pemete jakab
2021. június 13. 23:39
Hír: Atrocitás érte az ellenzéket Fideszes: Úgy kell nekik, megérdemlik! Hír: Atrocitás érte a Fideszt Fideszes: Rohadt, agresszív ellenzék! A fideszesek mindig is azonos mércével mérnek. Ahogy anno a komcsik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!