Fekete-Győr András háborúra készül Kína és Oroszország ellen – Mi baj is történhetne?

2021. június 27. 15:24

A saját területeinkért egy fűszálat sem, idegen érdekekért mindent!

2021. június 27. 15:24
Szalma György

„A dédnagyapám négy évig volt orosz fogságba az első világháborúban, a nagyapám Felvidéken találta szembe magát a Vörös hadsereggel. Én úgy tudom irtó nagy móka volt az egész. Alig várom, hogy a németek és az amerikaiak kedvéért én is a keleti fronton hasaljak a hóban! A saját területeinkért egy fűszálat sem, idegen érdekekért mindent!

A jelek szerint a magyarországi ellenzék nem egységes Kína ügyében. Mint nemrég jó tollú kollégám, Patkó Endre megírta, visszakozásnak tűnik a Karácsony Gergely és az ellenzéki előválasztáson induló miniszterelnök-jelöltek 3 hete beígért hadüzenete a Kínai Népköztársaság elnökének, Hszi Csin-pingnek.

Patkó Endre cikke szerint az ellenzéki összefogás által a kínai elnöknek írt levélben a korábbi fenyegető retorikát felváltotta egy sokkal engedékenyebb hangnem.

Visszakoznak, a Kína-ellenes retorika belföldre szólt, Gyurcsány valószínűleg elmesélte kis padavjainak, hogy Kínával öntökönrúgás rosszban lenni, kormányra készülő pártok számára politikai öngyilkosság.

Ennek szellemében már nem az olyan nagyberuházások, mint a Budapest-Belgrád vasútvonal, vagy a Fudan Egyetem asztalról való végleges lesöprésével fenyegetnek, hanem egyértelműen nyitva hagyja a kiskaput arra az esetre, ha a kínaiak hajlandók lennének más feltételekkel újratárgyalni azokat.

Fekete-Győr András azonban mer kiénekelni az ellenzéki kórusból.”

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vip era
2021. június 28. 07:48
Conchita a majdani EU közös hadsereg,majdani hadseregparancsnoki címére áhítozik. Rettegj Kína,rettegj Oroszország.
MZperXXL
2021. június 27. 19:37
A teljes cikkben: "...miért van az, hogy amikor a magyarok érdekében kellene határozottságot mutatni, akkor a magyar liberálisok virágos seggű hippik, amikor a nyugati nagyhatalmak érdekeiről van szó, akkor véresszájú ragadozók?" BINGÓ!
AROON
2021. június 27. 18:17
Azért megnéznem, mikor 30 ruszki üldözné üvöltve. Vajon ki üvöltene jobban? Van egy sanda gyanúm...........
balbako_
2021. június 27. 17:33
Ez a FeGYA gyagya! Egyébként a politikában olyan, mint az elefánt a porcelánboltban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!