A baloldal programjában a romákat egy gazdag indiai család jeleníti meg

2021. június 11. 22:41

A „Közös haza” fejezetben „A romák helyzete” címet viselő programpontnál a bevezető kép egy dúsgazdag indiai családot ábrázol – szúrta ki Hont András. 

2021. június 11. 22:41
null

A „Közös haza” fejezetben „A romák helyzete” címet viselő programpontnál Hont Andrásnak szemet szúrt a kulcsfontosságú részt bevezető kép.

Így néz ki:

„Rövid kutakodást követően sikerült fölfedezni a kép eredetijét – mégpedig a depositphotos.com nevű, népszerű fotóbankon. Apró probléma, hogy a kép egy gyermekét biciklizni tanító, jól szituált indiai családot rögzít. A fotó természetesen jogdíjmentes. Csak remélni lehet, hogy az ellenzék több energiát és forrást kíván fordítani a romákra, mint a romákról szóló programvázlat prezentálására” – írta Hont András az Átlátszó blogon. 

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tibesz26
2021. június 12. 17:02
az ellenzék terroristacsoportokat akar létrehozni romákból ami egyszerüen elfogadhatatlan és undoritó az ellenzék azonnal mondjon le és vlálalja a kvöetekzémyeket
ThunderDan
2021. június 12. 15:37
Na, a ballib "szellemi fölény" megibt alkotott: https://blog.atlatszo.hu/2021/06/cikkunk-nyoman-csereltek-a-romak-helyzetet-illusztralo-kepet-az-ellenzeki-programban-mar-majdnem-jo/ Az indiai (!!!) képet lecserélték... egy csehországira. :))))))
Harangláb
2021. június 12. 12:42
Kóros Lajos egész Magyarországon nem talált olyan cigánycsaládot, aki a baloldal szerint egy fénykép erejéig felvállalható volna egy kiadványban??! :)))
manitowoc
2021. június 12. 11:16
"A baloldal programjában a romákat egy gazdag indiai család jeleníti meg" Bukovári. Vagy várjunk csak... nem is az, hiszen egy hasonló esetből tudható: "a Fidesz szerint nem az a fontos, hogy ki van a párt választási plakátján, hanem az, hogy a mi van a képen, mit fejez ki, mit ábrázol." "Emlékeznek még a rettenetesen örülő kisfiúra? A gyerek a 2002-es választási kampány egyik arca volt, és mint később kiderült, nem magyar, hanem francia, és nem itthon, hanem egy tengerparton kiabál épp, és a fotót korábban egy spanyol telefontársaság reklámjában is használták. Orbánék vele hirdették annak idején, hogy "a jövő elkezdődött", a kisfiú képe a párt választási programján is szerepelt." Részletesen, további plakátokról itt: https://hvg.hu/itthon/20190314_fidesz_orban_plakatkampany_soros_stockfoto
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!