Vásárhelyi: úgy bánnak ebben az országban az emberekkel, mint a majmokkal

2021. május 03. 07:26

„Ha jól végrehajtják a feladatot, kapnak egy kockacukrot. Hogy elérjük a miniszterelnök által megparancsolt 4 millió beoltottat, – egyetlen napra! – lehet pfizer oltásra jelentkezni” – írja közösségi oldalán a szociológus.

2021. május 03. 07:26
null

„Tényleg úgy bánnak ebben az országban az emberekkel, mint a cirkuszi állatidomárok a rájuk bízott majmokkal. Ha jól végrehajtják a feladatot, kapnak egy kockacukrot. Hogy elérjük a miniszterelnök által megparancsolt 4 millió beoltottat, – egyetlen napra! – lehet pfizer oltásra jelentkezni”írja a szociológus. Vásárhelyi Mária kétli, hogy Izraelben és Nagy-Brittaniában is lesz negyedik hullám: „mert ott nem nyitottak akkor, amikor még csak a lakosság kevesebb, mint egynegyede volt biztosan védett és naponta 180-190 ember halt meg.”

„Mindig csak a foci”

A szociológus azt is „megfejtette”, mitől volt ilyen kemény a harmadik hullám: „a harmadik hullám is azért volt ilyen kemény nálunk, mert a foci miatt Európában mi zártunk a legkésőbb. Most pedig, miközben még mindig nálunk halnak meg a legtöbben lakosságarányosan covidban, mi nyitunk elsőként. Nekem senki ne mondja, hogy ez kevésbé ijesztő, mintha a lovát nevezné ki szenátornak. Viszont sokkal veszélyesebb! Vannak olyan természeti katasztrófák, amelyek ellen nem lehet védekezni, de ez a vírus most már hál'Isten nem ilyen. Lehet ellene védekezni és azokban az országokban sikerül is, ahol a védekezést nem rendelik alá egy diktátor akaratának és szeszélyeinek” – írja a szociológus a Facebookon.

Fotó: MTI

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. május 04. 10:03
A majmokkal úgy kell bánni mint a majmokkal !
banyek
2021. május 03. 18:35
Annyira gonosz a feje ennek a nőnek. Ahányszor meglátom, valami negatív kisugárzást érzek.
krislaci
2021. május 03. 16:35
Azért Caligulához hasonlítani minket, túlzás. Végül is ő egy értelmes mént tett meg szenátornak, mi pedig egy tolvaj szarkát. Ez azért minőségi különbség.
Micmac
2021. május 03. 16:31
És az egész gyűlölködést még mindig arra a téves állításra alapozza, hogy itt halnak meg a legtöbben. Az elején még elhittem, hogy nem fogták fel, de most már biztos, hogy szándékosan "csúsztatnak".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!