Most egy momentumos mögé állt be a Jobbik

2021. május 17. 11:44

Jakab Péter szerint Tóth Endre antikorrupciós elkötelezettségéhez nem fér kétség.

2021. május 17. 11:44
null

A Momentum elnökségi tagját, Tóth Endrét támogatják majd Jakab Péterék az előválasztáson a fővárosi 18-as választókerületben. Jakab Péter Facebook-oldalán ezúttal azt jelentette be, hogy a Budafok-Tétényt és Újbuda egy részét magában foglaló budapesti 18-as választókerületben a Momentum elnökségi tagját, Tóth Endrét támogatják. A Jobbik elnöke szerint Tóth azért méltó a Jobbik támogatására, mert „antikorrupciós elkötelezettségéhez nem fér kétség”.

LMP, DK és most a Momentum

Ezzel kapcsolatban az Azonnali emlékeztetett: így újabb budapesti körzetben állt be a Jobbik más párt jelöltje mögé, hiszen az LMP-ből Demeter Mártát, illetve Csárdi Antalt támogatják, de ugyanúgy nem indítanak jelöltet a budapest 11-es választókörzetben, ahol a párt szimpatizánsait a DK-s Varju Lászlóra való szavazásra bíztatják, írják. A portál hozzátette: a budapesti 18-as választókerületben két jelölt jelentette be indulását hivatalosan: a Momentum elnökségi tagján kívül még a kerület korábbi MSZP-SZDSZ-es polgármestere, a mostani DK-s Bollók Istvánné fog elindulni. Azt írják, hogy a 2018-ban Dél-Budán győzedelmeskedő

MSZP-s Molnár Gyula még nem jelezte szándékát,

bár vélhetően ő is el fog indulni.

Kép forrása: Jakab Péter Facebook-oldala

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2021. május 18. 10:19
Viccesek ezek az indokolások...:)))
triumphator
2021. május 17. 20:05
- Petikém, akkor holnap ezt az Endrét vagy ki a f.szomat jelented be, okés? - búgta az atyai tenor, miközben a félig teli whiskys pohár odakoccant az üvegasztal lapjára, ahogy gazdája óvatlanul letette. - A momentumos csókát? - a megszólított kicsit hitetlenkedve, hunyorogva nézett fel közel ülő gombszemeivel a tíz deka parizer csomagolópapírja felől. - Momentumos? Ha te mondod... - a pohár megint útra kelt a pengevékony száj felé, ami kaján vigyorra húzódott. - Nem lesz nehezebb, mint múltkor az Ágit, nem? Menni fog. A köztársaságért. Értem. Értem? Itt már harsányan röhögött, aztán észbe kapva, félve nézett az elfüggönyzött teraszablak felé. Nem akarta felriasztani a ház úrnőjét, akitől még kicsit ő is tartott.
Trüpéma
2021. május 17. 17:36
Jakab Péter - Korrupt Péter - gerincet még nyomokban sem tartalmaz: csak parizer.
2xli
2021. május 17. 14:41
Egyáltalán van olyan körzet, ahol a jobbik indít saját képviselő jelölt jelöltet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!