Jámbor András megpróbált szarkasztikusan reagálni Orbán kijelentésére

2021. május 29. 19:28

Kér egy Népszabit.

2021. május 29. 19:28
null

Szombat este a Facebookon reagált Orbán Viktor londoni kijelentésére Jámbor András, a Mérce egykori főszerkesztője, aki a 2022-es országgyűlési választáson a főváros VIII. és IX. kerületében szeretne parlamenti mandátumot szerezni. Ismert, hogy a magyar kormányfő azt mondta a brit fővárosban, hogy Magyarországon tucatnyi kormánykritikus lap közül válogathat az, aki kormánykritikus újságot szeretne olvasni. 

A kreatív helyesírási megoldásairól is ismert egykori újságíró a miniszterelnök kijelentését ellenőrizendő kipróbálja, „hátha Orbán nem ferdített, és kér[ek] a boltban egy Népszabadságot”

Jámbor nemrég azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a június 5-re demonstrációt szervez a Fudan Egyetem és a Fidesz ellen, aminek során igyekszik majd „kicselezni” a jelenleg érvényben lévő jogszabályi korlátozásokat.

A nyitóképen: Jámbor az ATV stúdiójában.

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
molnarat
2021. június 02. 11:09
Javasolnám akkor a következőket: Népszava, Magyar Narancs, HVG, Hócipő, 168 óra...a többit sajnos nem ismerem, általában nem olvasok szemetet.
linkeloe
2021. június 02. 08:58
Hülye Jámbor! Kérj egy Indexet,és kapsz hármat!!! ( Index, 444, Telex)
fogas paduc
2021. május 31. 09:34
Ezek szerint más újságot nem ismer.
tevevanegypupu
2021. május 31. 05:51
Hát..ez a fazon is egyre nagyobb hangsúlyt fektet a külsejére..hogy mégvéletlenül setévessze el senki, hova tartozik..Emlékszem nem is olyan régen még azért zokogott a Mércében,hogy Gyurcsány beperelte és nem tudja kifizetni a birságot..úgylátszik fizetni nem tudott, de saját magát megvetetni azért sikerült..Micsoda alakok élnek Budapesten..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!