Gyurcsány Orbánnak: Inkább kormányozni kéne, nem velem foglalkozni

2021. május 26. 19:49

Gyurcsány szerint Orbánnak „beakadtak” a 2006-os események.

2021. május 26. 19:49
null

Gyurcsány Ferencnek nem tetszik, hogy az őszödi beszéd kiszivárgásának tizenötödik évfordulójáról és az utána következő rendőrterrorról többek között Orbán Viktor is megemlékezett. A DK elnöke először a 2006-os eseményekről készült film előzetese alá kommentelt és fejezte ki elégedetlenségét, majd Orbán Viktornak is üzent, azt kérdezve, hogy ő hol volt, „amikor a Fidesz szétlopta az országot”.

Úgy tűnik, Gyurcsány zokon vette az évfordulóról való megemlékezést, ezért később a közösségi oldalára feltöltött videóban ismét Orbán Viktornak üzent: „2021 májusában azzal foglalkozol, hogy hol voltak az emberek 15 évvel ezelőtt, 2006. május 26-án, hát ez nagyon lent van. Ventillálsz, nyilvánvalóan problémád van. Beakadt ez nálad.”

A DK-elnök szerint az ilyen gondolatmenet csak ellenzéki politikusnál fér bele. „Ellenzéki politikus az természetesen mond ilyeneket a kormányfőről. De szólok: nem én vagyok a kormányfő. Te!”

Nyitókép forrása: Facebook

Összesen 437 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. május 29. 14:43
Ha ez a Gyurcsány az itt elhangzó saját tanácsait megfogadta volna, akkor talán kevésbé lett volna rossz miniszterelnök. Miniszterelnökként is csupán az ellenzék ellenzékeként ügyködött kormányzás helyett. S akkor is, mint mindig, azzal az Orbánnal foglalkozott. S bizony, egy miniszterelnöknek nem ez lenne a dolga.
Akitlosz
2021. május 29. 14:41
Nem jó ez a választásosdi. Beszéljenek meg egy időpontot valami elhagyatott helyen, vigyenek 2-2 segédet aztán döntsön az ököljog! Nem az országot kellene traktálni egymás szapulásával. Ennyit tud csak a politika. szapulni az ellenfelet. Programok már régen nincsenek. Ráadásul a szavazók úgysem szólhatnak bele abba, hogy ki a miniszterelnök. Azt a parlament dönti el a saját hatáskörében. Olyan, hogy "miniszterelnök-jelölt" nem létezik a magyarországi jogrendszerben. Az csak parasztvakítás, szemfényvesztés, hogy a választóknak beleszólásuk lenne.
tothpal
2021. május 27. 17:22
Ha egy bolhányi beszület lenne Gyurcsányban, már régen távozott volna a közéletből: de Apró Piroska meg Dobrev Klárika fogja a gramancát...
Bakafa
2021. május 27. 16:36
Csak ott a baj, csávókám, hogy megint kormányozni akarsz. A franc se foglalkozna veled, ha eltűnnél a közéletből úgy, mint bárki más, aki ilyen csúnyán lebukott. Ajánlom figyelmedbe Szájer Józsefet! Ja, és nem közpénzből készült a film. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!