Így hergelt Márki-Zay a keleti vakcinák ellen

2021. május 26. 09:46

Cseri Tamás hódmezővásárhelyi fideszes képviselő összefoglalót készített Márki-Zay keleti vakcinák elleni kijelentéseiről.

2021. május 26. 09:46
null

Cseri Tamás fideszes önkormányzati képviselő egy videót állított össze arról, hogy Hódmezővásárhely polgármestere hogyan próbálta az embereket lebeszélni a kínai és az orosz védőoltásról. „Emlékeztető Márki-Zay Péter aljas kijelentéseiből, mert különben ezeket is letagadja” – írta a videóhoz Cseri Tamás.

Márki-Zay „bizonyítatlan mechanizmusú” vakcinákról beszélt, illetve kifejtette, hogy a keleti vakcinák „közröhej tárgyai” Európában. A polgármester azt is mondta, hogy a fideszes szavazók azok, akik biztosan szívesen oltják be magukat a Szijjártó által rendelt vakcinákkal.

Kép forrása: Facebook-videó

 

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. május 28. 07:53
Mekkora hülye ez a Márky Zaj. Inkább arról beszéljen hogy miért halt meg az a három csecsemő akiket a felesége segített a világra, jobban mondva a túlvilágra.
fogas paduc
2021. május 27. 08:26
Ez rémhír terjesztés.
néhai Ch.Pilot
2021. május 26. 22:28
Peter ibn Marki-Zay pakisztáni porszívóügynök... :-)
Pierre
2021. május 26. 15:32
Francia és német influenszerek állítják, hogy egy orosz kapcsolatokkal rendelkező brit PR-ügynökség pénzt ajánlott nekik azért, hogy saját csatornáikon azt híreszteljék, a Pfizer-vakcinák halálesetek százaiért felelősek - írja a Guardian. A beszámolók szerint tört angollal kérték arra az influenszereket, hazudjanak a vakcinákról, és ehhez egy gyanús jelentést is küldtek, ami szerintük alátámasztja az állítást. A jelentés orosz hekkerekhez köthető. A francia sajtó jelezte azt is, hogy feltűnő a hasonlóság a Fazze üzenete és az orosz Szputnyik-V hivatalos Twitter-fiókjának kommunikációja között. https://hvg.hu/tudomany/20210525_fazze_influenszerek_pr_pfizer
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!