Tordy Géza: Ez a kormány a jobb kormány

2021. május 01. 08:58

A Kossuth- és Jászai-díjas színész szerint a baloldal borzalmas hangot üt meg a Parlamentben.

2021. május 01. 08:58
null

Tordy Gézával, a nemzet színészével, Kossuth- és Jászai-díjas színésszel, rendezővel készített interjút Veiszer Alinda. Tordy arról beszélt a műsorban, hogy 1956-ban nem tudott elkezdni járni a Színművészeti Főiskolára, mert nem indítottak osztályt, azzal a kifogással, hogy kevesen vannak. Mint mondta, a főiskolából leginkább a közeg hiányzott neki.

Arról is beszélt, hogy 1956. október 26-án elszavalta a Szózatot a kaposvári vasútállomáson, ahhoz viszont nem érzett bátorságot, hogy az utcákon harcoljon.

A Marton László-féle zaklatási ügy kapcsán kijelentette, hogy nem hiszi el. Szerinte az egy ronda, irigy rágalom.

Az ellenzékkel kapcsolatban így fogalmazott:

Hadd ne mondjak véleményt, nem szeretem a baloldalt”.

Mint mondta, a baloldal borzalmas hangot üt meg a Parlamentben, álláspontja szerint a mostani kormány a jobb kormány. Tordy Géza szerint nem lett semmi a rendszerváltásból, és hiányolja, hogy összetartsanak az emberek. Szerinte csak az acsarkodás megy.

Vidnyánszky Attila kapcsán megjegyezte, hogy nem igazán szereti.

A csaknem egyórás interjút végignézheti Veiszer Alinda Patreon-oldalán.

Nyitókép: MTI / Honéczy Barnabás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Armageddon
2021. május 02. 10:17
Ez a politikai inga! Vagy valtó gazdálkodás. Képzeld el, ha É-Koreához hasonlóan lenne itt is. Szeretett vezér, csak pártlapok stb. Talán csak egy, két elmeháborodott fidióta szeretné ezt. Csalódnék ha megcáfolnál.
Mandinka
2021. május 01. 16:33
Na azt mellédkeld, amikor obamaki csókolgatja a szaúdi király kezét. https://index.hu/kulfold/2009/04/09/obama_meghajolt_a_szaudi_kiraly_elott_/
Isten jobb keze
2021. május 01. 10:15
Valaki szóljon már neki, hogy 56-ban az oroszok kilőtték a magyarokat, a meg maradtak közűl sokan kivándoroltak! Ezért voltak talán kevesen!
monuskaroly
2021. május 01. 10:02
Ezek a színészek nem hangoskodnak, okádják a mérget (mint a fa@opó Nagy Ervin és társai), hanem tárgyilagosan megállapítják, hogy mi a helyzet és majd szépen leszavaznak. Remélem sokan lesznek (leszünk) normálisok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!