Bayer jót beszélgetett Schifferrel a műanyag identitásról

2021. május 11. 07:21

Szó esett a kényszermunkásokat foglalkoztató világcégek felelősségéről is.

2021. május 11. 07:21
null

A publicista a Bayer showban látta vendégül az LMP volt elnökét. A műsorvezető nem tagadja, hogy a világot sok esetben másképp látják, de úgy érzi, jót beszélgettek.

„András szavai szerint 2008 óta, a pénzügyi válság óta egyre több, úgynevezett műanyag identitást kreálnak, és szinte már senki nem megy neki a kényszermunkásokat foglalkoztató ruhagyáraknak vagy a műanyagszennyezésért felelős világcégeknek.

a termékükkel együtt a fogyasztóknak” – fogalmaz Bayer Zsolt.

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2021. május 12. 19:29
De jól esik nekem is, amikor kimondom.
brekker
2021. május 12. 19:20
Igen, hiányzott már ez az önelégült belbudapesti artikuláció a Bayer showból. Kis szóindító nyelvleragadások, csámcsogásnak azért nem nevezném, inkább csak a fontosság apró jelzései.
írmag
2021. május 12. 15:43
Schiffer tévedései a társadalom szövetéből származó szociáldemokrácia megfogalmazásából származnak. Nem, ez már az alulról szerveződés hamisítása, mert a kommunista kiáltvánnyal bekent munkásmozgalmi lendítés alapvető volt, az egyenetlenség, a társadalmi feszültségkeltés (mint nálunk manapság), majd a leninizmussal gyakorlatban kialakított világuralmi törekvések megfogalmazása.
tothpal
2021. május 11. 21:24
Ha komolyan vesszük a gondolkodást, eléggé üres beszélgetés tanui lehettünk....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!