Tiltakoznak a budaváriak Kerpel-Froniusék tervei ellen

2021. április 02. 12:51

Az ipari épületek, a betonsivatag tönkretenné az életüket és a turistákat is elriasztaná – írják.

2021. április 02. 12:51
null

A Budavári Lakosok Szövetsége a Facebook-oldalán közli, hogy az elnökük levélben buzdítja tiltakozásra a budavári polgárokat. A Momentum ugyanis az I. kerület polgármesterével és alpolgármesterével közösen ipari épületeket és egy kövezett betonsivatagot építtetne a Szent György térre. „Fogjunk össze, emeljük fel együtt a hangunkat és tiltakozzunk együtt a tervek ellen!” – írják.

A levélből kiderül, hogy Kerpel-Fronius Gábor, Karácsony Gergely momentumos főpolgármester-helyettese a közösségi oldalán hozta nyilvánosságra, hogy Budapest vezetésének milyen tervei vannak ide. A levél írói szerint, ha ezek megvalósulnának, tönkretennék az itt lakók életét és elriasztanák a turistákat is.

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2021. április 07. 05:00
Eső után köpönyeg ! Nem tiltakozni kell, hanem épeszű polgármesterjelöltre kell szavazni !
linkeloe
2021. április 03. 23:00
Jó, de hol a gyep?
Highlander07
2021. április 02. 21:03
Beszéljünk komolyan: ugye nem fogják ezt az izét odaépíteni?
Budai srác
2021. április 02. 16:57
Egy épitész diploma nélküli építész terve miért lenne jó/szép? Nekem sincs orvosi diplomám, tehát mostantól hívjatok doktor úrnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!