Megvan a négymillió beoltott

2021. április 30. 17:53

A hírt Orbán Viktor miniszterelnök jelentette be közösségi oldalán.

2021. április 30. 17:53
null

Orbán Viktor magyar miniszterelnök pénteken osztotta meg közösségi oldalán, hogy megvan a négymillió beoltott Magyarországon.

A magyar kormányfő egy korábbi interjú során tájékoztatott, hogy 4 milliós átoltottság esetén a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára megnyílnak a színházak, a tánc- és zeneművészeti események, látogathatóak lesznek lesznek a cirkuszok, a mozik,  az edző és fitnesztermek, az uszodák, a közfürdők, a jégpályák, az állatkertek, a vadasparkok, a kalandparkok, a vidámparkok, a játszóházak, múzeumok, könyvtárak, a sportesemények, valamint kinyithatnak a szállodák, és kinyitnak az éttermek belső helyiségei is azok számára, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, valamint azon kiskorúak számára akik az ő felügyeletük alatt állnak. 

hogy 4 milliós átoltottság esetén a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára megnyílnak a színházak, a tánc- és zeneművészeti események, látogathatóak lesznek lesznek a cirkuszok, a mozik,  az edző és fitnesztermek, az uszodák, a közfürdők, a jégpályák, az állatkertek, a vadasparkok, a kalandparkok, a vidámparkok, a játszóházak, múzeumok, könyvtárak, a sportesemények, valamint kinyithatnak a szállodák, és kinyitnak az éttermek belső helyiségei is azok számára, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, valamint azon kiskorúak számára akik az ő felügyeletük alatt állnak. 

Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balsors
2021. április 30. 20:31
Az igazi az lenne, ha a második körös lenne 4 milla.
states
2021. április 30. 19:49
Ez a komcsináci söpredék a járvány kezdete óta kormánybuktatásra akarja felhasználni a pandémiát, ez nem sikerült nekik, most a jövő évi választást remélik megnyerni azzal, hogy minden eszközzel akadályozzák a védekezést, az oltást. Nem fog sikerülni, aljadékok.
hentes
2021. április 30. 19:31
Moslékos nácikomcsik örjöngenek. Sokan hiába adták az életük is a DK ért, Dobrevért. Balfaszok!
flesh ripper
2021. április 30. 19:25
Nagyon izzadság- és romlott, áporodott moslékszagú, minden kínkeserves, mondvacsinált kritika, nyögvenyelős kifogás, nyálverő, epehányásos gyalázkodás, amit a fostajték-moslék koalíció a kormány kifogástalan, világszínvonalú járványkezelésével és oltáskampányával kapcsolatban előad...A legalja, morális, intellektuális szempontból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!