Kínai egyetem: Karácsony támogatja Baranyi ötletét a népszavazásról

2021. április 19. 13:51

A főpolgármester szerint a fiatalok olcsó lakhatása és kínai befolyásszerzés között kell választani.

2021. április 19. 13:51
null

„Budapesti diákváros, vagy kínai elitkampusz? Több mint tízezer magyar fiatal olcsó lakhatása, vagy a kínai befolyásszerzés kiszolgálása a magyarok eladósításával? Támogatom Baranyi Krisztina polgármester javaslatát: Döntsön helyi népszavazás!” írja Karácsony Gergely Facebookon.

Kép forrása: Karácsony Gergely Facebook-oldala

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2021. április 19. 17:52
A kérdés messze nem ez, dexdemagóg módon így teszik fel, és egy csomó egyetemista ezt kajolja...:( Hatékonyabb kormányzati kommunikációt!
Vagyok
2021. április 19. 17:09
"ha nem másutt, hanem a Budapest Déli Városkapu projekt helyszínén építik fel." Mind a kettő elfér .
Berecskereki
2021. április 19. 15:39
Két megoldást javaslok. 1. Az önkormányzat tulajdonába lévő területet nem kell igénybe venni. Építse meg a Fővárosi Önkormányzat a kollégiumot és az ezt kiszolgáló egységeket. 2. A Diákváros vidéken épüljön meg. Javaslatom: Veszprém, Keszthely, Debrecen. Ezt a javaslatom azért is látom indokoltnak, mert továbbra is tart a Budapest centrikusság a vidék ,,terhére,,.
Senye Péter
2021. április 19. 15:18
Majd az országgyűlési választásokon induló pártok vegyék be programjukba a Fudan és diákváros kérdést, ha már a vakcina ügy kezd idejét múltú lenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!