A jobbikos politikusnak a koncentrációs táborok jutottak eszébe a védettségi igazolványról

2021. április 26. 11:37

Szilágyi György szerint az igazolvánnyal Orbán Viktor a társadalom megosztására játszik.

2021. április 26. 11:37
null

„Orbán évek óta azt a stratégiát alkalmazza, hogy mindegy milyen áron, csak megtudja osztani a társadalmat”írja közösségi oldalán Szilágyi György. Szerinte a magyar kormányfőnek „a megosztottság kell”, és most „éppen védettségi igazolvánnyal rendelkezőkre és azzal nem rendelkezőkre osztja az embereket.”

– tette fel a kérdést Szilágyi. 

Hasonló párhuzamot vont a Jobbik Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 6. számú választókerületének választókerületi elnöke, ifj. Sallai Mihály, aki közösségi oldalán azt írta:

A jobbikos politikusok gondolatmenetével kapcsolatban a Tett és Védelem Alapítvány azt írta: a védettségi igazolványokkal, az EU által tervezett „zöld útlevéllel” kapcsolatban felmerülő nyitott kérdésekről Európa-szerte legitim viták folynak. Hangsúlyozzák: ezek a nyilatkozatok relativizálják a holokausztot, bagatell ügyekkel kötik össze a holokauszt áldozatainak sorsát.

– fogalmaznak írásukban.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antares007
2021. április 27. 13:04
Büdös pénzéhes korrupt csaló hiéna mező lett az egész foci cirkusz ,ráadásul nagyüzemi csalás megy a fogadó irodáknál is,én nem értek hozzá,de abszolult profi haverom biztosított erről,azt is megjegyezte,hogy a tippmixpro módszereit nem lehet alulmúlni,talán még Csádban,szegény Öcsiék mit szólnának ehhez.Ha a nézőkben lenne kis karakter hónapokig semmilyen meccset nem néznének,na de akkor mivel üti agyon az amúgy is semmit erő idejét?
néhai Ch.Pilot
2021. április 26. 22:34
És miért nem jut eszükbe ugyanez az egyetemi diplomákról, a gépjárművezetői jogosítványról, vagy klubtagsági igazolványokról, színház-, vagy koncertjegyekről - mindenről, ami diszkriminálja, korlátozza azokat, akik nem szerezték meg?
Bokros Birka
2021. április 26. 19:38
Drága judapesti, tetűhintázó Jakabinusok a kipa viselése a zsiben nem kirekesztés vagy éppen egyes helyeken a kötelező nyakkendő viselés, szmoking nem kirekesztés. Tudjátok annak idején a jakabinusok elődei is kiközösítették a leprásokat, nem engedték az egészségesek közé!
tothpal
2021. április 26. 18:56
Szegény "szilágyi"! De ez nem szilágysági... Szegénységi...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!