Ingyenélő telepesnek nevezte Bayer Zsoltot és Rákay Philipet a DK várbéli képviselője

2021. április 27. 11:46

A nagyzási hóbortban szenvedő fideszes osztag már a budai Várat is fillérekért akarja kisajátítani – állítja a Demorkatikus Koalíció első kerületi politikusa, Nagypál Anikó.

2021. április 27. 11:46
null

„Két héten belül az Országgyűlés elé viszik azt a fideszes törvényjavaslatot, amely a budai Vár önkormányzati lakásainak megvásárlását teszi majd lehetővé a bérlők nagy részének. Erre egyébként meglehetősen akciósan, a piaci ár 15-20 százalékáért lesz lehetőségük” – írta az MTI számára eljuttatott közleményében Nagypál Anikó, a Demokraitkus Koalíció országgyűlési képviselő-jelöltje Budapest 1. választókerületében.

„A Demokratikus Koalíció szerint nyilvánvaló, hogy a nagyzási hóbortban szenvedő fideszes osztag a budai Várat is fillérekért akarja kisajátítani. Elképesztően kilóg a lóláb, hogy nem az évtizedek óta ott élőknek akarnak jót, hanem

Mi, európai magyarok rendkívül taszítónak találjuk ezt a húzást, de ugyanakkor figyelmeztetjük is az érintetteket: már az egész ország átlát rajtuk, és a mocskos kis mutyikon is” – írta.

Bayer Zsolt már tavaly szeptemberben válaszolt az őt ért vádakra, melyben megemlítette, hogy az övéhez hasonló szerződések sorával rendelkeznek V. Naszályi Márta baloldali polgármester szövetségesei is, akik hasonló feltételekkel bérelnek lakást a Várnegyedben. „Számlákkal igazolhatóan 10 millió forintot költöttem a lakás teljes felújítására és korszerűsítésére. Vadonatúj szigetelés, elektromos hálózat, villanyóra, fűtési rendszer, burkolat, nyílászáró stb. Mivel a lakás bérleti joga az enyém, a tulajdonjog viszont az önkormányzaté, ezzel a tízmillió forinttal az önkormányzat vagyonát növeltem?” – tette fel ekkor a kérdést V. Naszályi Mártának Bayer Zsolt.

(MTI-OS, Facebook)

Fotó: MTI Fotó: Beliczay László

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. április 28. 08:14
Bármilyen törvényt bármikor megszavazhat a a parlamenti játszótér ami a fidesz sajátjainak előnyös. A hatalom ezzel jár. Igazságos ? Nem, de kit érdekel, ha a népnek ez a jó akkor igy jó !
tothpal
2021. április 27. 19:34
Né! Még csak jelölt, mi lesz - ha senki lesz belőle...?
balbako_
2021. április 27. 19:10
Hát Naszályi választói most verhetik a fejüket a falba....
afterall33
2021. április 27. 18:23
Olyat lehet olvasni, hogy 1686-ban, amikor a keresztény seregek visszafoglalták Budát a töröktől, népes és virágzó "mózeshitű" kolóniát találtak ott. Hát a muzulmánokat kiverték onnan, az tény...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!