Dobrev: Visszaadjuk nektek, amit elloptak tőletek

2021. április 28. 07:16

A DK-s politikus szerint a „Fidesz visz mindent, ami mozdítható”.

2021. április 28. 07:16
null

„Alig több mint egy órával ezelőtt Orbánék egy gombnyomással elképesztő mennyiségű állami vagyont mentettek át fideszes alapítványokba. Volt egyetemi oktatóként is megrendít, hogy a szemünk előtt adják oda a teljes magyar felsőoktatást pár embernek. A fideszes kevesek viszik az iskolai épületeket, kollégiumokat, apartmanokat” – írja Dobrev Klára Facebook-bejegyzésében.

Ám Dobrev szerint ezek a fideszesek nem csupán az apartmanokat viszik, hanem „gyermekeink jövőjét. Mindent, ami mozdítható. De most már nem elégszenek meg ennyivel. Mert készülnek a vereségre. De mi is készülünk. Arra, hogy visszaadjuk nektek azt, amit elloptak tőletek.”

Az egyetemi modellváltásról a Mandiner cikkét itt olvashatja.

Fotó: MTI

Összesen 244 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2021. április 30. 08:37
Dobrev: Nem adjuk vissza, amit elloptunk tőletek"
tothpal
2021. április 29. 16:17
Mennyit tetszettek lopni, tisztelt Asszonyom? Tudja-e egyáltalán Gyf - milyen károat okozott az országnak?
geyza1947
2021. április 29. 08:21
Dobrev indulása az elő választáson korai és kártékony az összefogást illetően. Csak remélni tudom, hogy nem ő nyeri meg. Ha Karácsony indúl és nyer akkor az a legjobb forgatókönyv, az összes többi nem.
Atilla
2021. április 29. 06:57
A nagy visszaadásotokat kezdjétek mindjárt a házatokkal,mert még azt is loptátok...!!! Csalásban,hazugságban,hamisságban nincsen párotok clara dobrev ! ! !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!