Bayer: Már nekrológot sem írhatok, mert nem tetszik a Facebooknak!

2021. április 12. 07:49

A Facebook azért törölhetett egy politikamentes emlékoldalt, mert a publicista írt oda nekrológot.

2021. április 12. 07:49
null

„Ez hihetetlen! Már nekrológot sem írhatok, mert nem tetszik a Facebooknak! Olvassák el a cikket, felháborító!” – írja saját, hivatalos közösségi oldalán Bayer Zsolt, majd a Vasárnap.hu vonatkozó cikkére hivatkozik, ahol az alábbiakat írják:

„Különösen dühítő volt Pintér özvegyétől, Balogh Erika színésznőtől megtudni, hogy a Facebook, se szó, se beszéd, letörölte Oroszlán emlékoldalát. Azt is elmondta, hogy a Facebook egyetlen bejelentésére sem reagál és egyetlen alkalommal sem osztottak meg politikai tartalmat. Kizárólag Oroszlánnal kapcsolatos emlékeket, fotókat közöltek. Arra gyanakszik, hogy egy felhasználó akkor jelenthette fel őket, amikor Pintér halálának évfordulóján megosztották az anno Bayer Zsolt által írt nekrológot.”

Pintér Tamás – vagy ahogy barátai és tisztelői nevezték: Oroszlán – a színházi és filmes világban jól ismert kaszkadőr és akciórendező volt.

Fotó: Földházi Árpád

 

 

 

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fila2020
2021. április 13. 14:02
A hatékony cenzúra a bolsevizmus egyik alapértéke. A demokrácia "megerősítése" a nyugati világ alapvető érdeke, olyan, mint a gender ideológi, a BLM mozgalom a térdepeltetéssel.
annamanna
2021. április 13. 01:48
Hát írd a nekrológodat máshová. Találd fel magad, baromarc.
piscsik
2021. április 12. 13:17
Értsék mar meg hogy a Facebook letiltas a sajtoszabadsag érdekében történik és a bolsevikokra ujlibsikre nem vonatkozik. Ez a véleménydiktatura. Vagy nem.
kambala
2021. április 12. 11:51
"Azt az írást, amiben szintén semmilyen politika sem volt, csak megemlékezés." Valahol megvan még a nekrológ ... elolvasnám
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!