Vadai Ágnesre bejelzett a lopásgátló

2021. március 01. 16:30

Vadai Ágnes épp édesanyjával beszélt, amikor összefutott Bohár Dániellel és stábjával.

2021. március 01. 16:30
null

Felháborodottan reagált Vadai Ágnes Bohár Dániel interjúkérelmére, melyet a Pesti TV riportere egy patika ajtajában szerett volna benyújtani személyesen a DK politikusának. Ebben azonban megakadályozta az, hogy a lopásgátló beindult, amikor a képviselőnő megpróbálta elhagyni a patikát. 

„Míg Orbánt mindenkitől hermetikusan elzárják, se emberekkel, se valódi újságírókkal nem mer találkozni, addig engem a gyógyszertárba is követnek kamerával az általa irányított és kitartott propagandisták” – írta ki a Facebookra felháborodottan a képviselőnő. 

„Akik ismernek tudják, hogy teljesen hétköznapi életet élek. Tömegközlekedést használok, magam járok boltba, szóval mint bárki más.Történt ma, hogy éppen anyukámmal beszéltem telefonon a bizottsági ülés végeztével. Sétálok el az Irodaház előtt és ott áll egy stáb, akik se szó se beszéd közlik, hogy akkor én nyilatkozzak nekik. Mondtam, hogy nem, mert éppen az édesanyámmal beszélek. Erre követni kezdtek, befilmeztek a gyógyszertárba, ahova mentem és ahol mások is voltak. Szabályosan belemásztak a privát szférámba. A gyógyszertárat külön felhívtam otthonról és újra elnézést kértem tőlük. És természetesen azoktól is elnézést kérek, akik az egész incidens miatt kellemetlenül érezték magukat. Mi lesz legközelebb? Befilmeznek majd az orvosi vizsgálatomra? Kukkolnak majd? Alja népség!” – számolt be az incidens hátteréről a baloldali politkusnő. 

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2021. március 02. 15:04
Palika 1955! A soha többé kommunizmust, az 1955.-ből adódóan, az emlékezetedben még létezik?
Palika1955
2021. március 02. 14:30
POLITIKA Hivatalos: Orbán miatt a világ legmocskosabb diktatúrái közé került Magyarország. Újra közzétette éves sajtószabadság-listáját a Riporterek Határok Nélkül (RHN). Az elmúlt évekhez hasonlóan Magyarország tovább rontott a helyezésén, ezúttal a 87.-ről a 89. helyre esett, EZZEL EURÓPA EGYIK SEREGHAJTÓJÁVÁ VÁLT. A szervezet az újabb esést a felhatalmazási törvénnyel, és azzal indokolta, hogy Orbán már a járványt is felhasználja a sajtó további korlátozására. Példaként hozták fel, hogy a rémhírterjesztés büntetési tételének szigorításával 5 éves börtönnel is sújthatják az álhírek közzétevőit. Külön aggasztó, hogy arról is ők döntenek, hogy mi számít álhírnek. Az RHN szerint Magyarországon már eddig is szinte lehetetlen helyzetben volt a független sajtó, a munkájukat, illetve az információkhoz való hozzáférést eddig is akadályozta a kormány, MOSTANTÓL A HELYZET AZONBAN MÉG TOVÁBB ROMOLHAT. Orbánék arra használhatják felhatalmazásukat, hogy még nagyobb nyomást gyakoroljanak a kritikus szerkesztőségekre. A 89. helyezésünkkel olyan országok vesznek körül minket, mint Sierra Leone, Gambia, Lesotho, Izrael, Peru, Moldova, Észak-Macedónia és Szerbia. Az EU-tagországok közül a lista szerint már csak Bulgáriában rosszabb a szabad sajtó helyzete, mint nálunk. Viktorka egyre jobban teljesít!
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. március 02. 10:51
Hogy jutott eszébe erről Orbán?
olajfa1
2021. március 02. 08:42
DE HÁT TI EZT MÁR 10 ÉVE EZT CSINÁLJÁTOK!!!!!!! Teveled csak egyetlen egyszer tették ezt meg... és háris háborogsz? ahelyett... hogy odaálltál volna az riporter elé és mondtad volna hogy "na akkor kérdezzen!" Vagy talán éppen ezt nem akartad... és ezért menekültél a kérdések elöl!!!...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!