Fodor szerint nem a liberálisok, hanem Szabó Tímeáék az élősködő párt

2021. március 02. 20:53

„A lehető legrosszabb véleményem van erről a társaságról” – mondta a Párbeszédről a volt politikus.

2021. március 02. 20:53
null

Életútinterjút adott Gulyás Márton Partizánjának Fodor Gábor korábbi SZDSZ-es miniszter, a Liberálisok nevű formáció egykori elnöke. Az izgalmas beszélgetésben – amelyet érdemes megnézni – szó esett a politikus gyerekkoráról, a fideszes korszakról, az 1994-es MSZP-SZDSZ koalícióról valamint a Bokros-csomagról is.

A műsor egyik legérdekesebb része a 2018-as választások előtti balliberális huzavona kulisszatitkainak ismertetése volt. Emlékezetes: az MLP – amelynek Fodor akkor a vezetője volt – megállapodást kötött az MSZP-vel és a Párbeszéddel, amelynek értelmében jelentős összeg járt volna a költségvetési támogatásból Fodor pártjának, ám az egyezség 2018 májusában felbomlott.  Gulyás felhozta Szabó Tímea kritikáját, miszerint a Fodor az ellenzéki összefogás élősködője.

„Szabó Tímea összetévesztette önmagát velem. A Párbeszédre – ha lehet mondani az élősködést – azt rájuk tényleg el lehet mondani” – reagált Fodor, aki szerint elárulták őket, mivel nem tartották be a leírt megállapodást.

„A lehető legrosszabb véleményem van erről a társaságról” – tette hozzá. A jelenet az 52. perctől látható.

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2021. március 11. 09:57
Egyet kell értenem Dave Rubinnal, aki szerint a klasszikus liberálisok ma már konzervatívnak számítanak. https://mandiner.hu/cikk/20210.. Beteg egy világ ez, ahol ez politikai jelenség lehet, és az is, valóban. Erről beszél Fodor Gábor is. Ez a társaság, amibe pszichotimi is bele tartozik, nem egyszerűen alkalmatlan, gazember, aljas, tehetségtelen, barom, bűnöző nemzetellenség, ezek az egész emberi nem ellenségei. woke politikusok. Birodalmisták. Elmebetegek. Pszichopata politikai bűnözők.
syphax
2021. március 05. 14:46
FEGYŐR BEKAPHASSA FODORGÉ FASZÁT, OSZT' RÁGHASSA ASSZTAT, AMIG MEG NEM ÚNJA....BISZ GRAMMABOJ!!! ILLENEK EGYMÁSHO'N, MINT CSAVAROS -MÉTERES ERIGÁLT LÓFASZ A DOBREFF KLÁRA PICSÁJÁBA.... ( REMÉLEM ITTEN MOSTAM KITETTEM MAGAMÉÉ' ORDENÁRÉSÁGBAN ÉS BUNKÓ KÖZÖNSÉGESSÉGBEN--AMENNYIRE CSAK LEHETETT...)
lendvaiildiko
2021. március 03. 20:40
Miért hadar ez a barom? Ez erőszak a magyar nyelven.
Tiszafa
2021. március 03. 13:52
Hát igen. Bagoly mondja verébnek: Nagy fejű. De legalább most jót tesznek, veszekednek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!