Nyilatkozat a vágyott gyerekekért

2021. március 18. 17:01

„Egyetértek azzal, hogy az embereknek joguk van családot alapítani és mindenkinek lehessen annyi gyermeke, amennyit szeretne.”

2021. március 18. 17:01
Három Királyfi Három Királylány Mozgalom

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom petíciós nyilatkozata

 

„Egyetértek azzal, hogy az embereknek joguk van családot alapítani és mindenkinek lehessen annyi gyermeke, amennyit szeretne.

Támogatom a barátaimat, rokonaimat, ismerőseimet a gyerekvállalásban, és bátorítom őket arra, hogy boldog házasságban éljenek és szeretetben neveljék a gyerekeiket.

Munkatársként, vezetőként felelősen támogatom a családokat, hogy elérjék a céljaikat, a szülőknek legyen idejük a gyermekeikre és magánéletük kiegyensúlyozott legyen.

Figyelek arra, hogy kinek tudok segíteni bátorító szóval, tettel vagy akár anyagiakkal.

Teszek azért, hogy olyan erős közösségek jöjjenek létre, ahol mindenki úgy érezheti: számíthatunk egymásra!

Örömmel csatlakozom a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom nyilatkozatához, hogy ily módon is hozzájáruljak a vágyott gyermekek megszületéséhez.”

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. március 18. 22:41
Láttam egy 1981-es dokfilmet, abban egy Orbánnal teljesen egyidős fiút kérdeztek a vágyairól. A fiú egy szabolcsi 8 gyerekes családból származik, apja iszákos, őt épp kiengedték a fiatalkorúak börtönéből, ahová lopás miatt került. Szóval a fiú vágyai: - szép feleség - két szerető gyermek - modern lakás - személygépkocsi. Ez így mind szép és jó, ami rendkívül hiányzik az álmaiból, az a személyes cél, amit karrierrel, sporttal stb lehetne elérni. Ezt nem látta maga előtt és nem is gondolkozott róla. A személyes teljesítményről. Anélkül viszont a fenti célok nagyon nehezen elérhetőek, mert valami személyes teljesítménynek kellene ezeket megelőznie. Viszont az is biztos, hogy önmagában a személyes teljesítményre való törekvés is megakadályozhatja, kilőheti a családalapításra való vágyait. De sajnos nem kihagyható lépés az életben a személyes teljesítmény felmutatása, és jelen pillanatban értünk csak el oda, ahol ez a fiú még 1981-ben sem tartott, hogy nagyjából nyilvánvaló az minden fiatal előtt, hogy valamit le kell tennie az asztalra, személyesen kell valamit elérnie. Ehhez pedig olyan lehetőségek kellenek (tanulás, utazás), ami még 1981-ben sem volt nagyon sok esetben. Ebben a tekintetben jobban állnak a fiatalabb generációk, de ez persze nem fogja meghozni a családalapítási vágyat - ennek a kihagyása viszont csak azt a rendkívül primitív nyomort termelné újjá, amiben a fiú szülei is éltek a 8 gyerekkel.
aleb19
2021. március 18. 17:51
megy a kamu a csaladbarat intezkedesekrol 10 eve hazudozos propagandat nyomatjak ezerrel ,kozben a bekasegge alatt a szuletendo gyerekekszama
Knerten
2021. március 18. 17:48
És támogatok minden olyan kezdeményezést, amely a magzatgyilkosságok számának anyai életet és jogot tiszteletben tartó, de a magzat élethez való alapvető emberi jogát védő alternatív megoldások felkínálása révén való visszaszorítását célozza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!