Kásler: A pedagógusok és a köznevelésben dolgozók háromnegyede regisztrált az oltásra

2021. március 31. 12:32

A jelentkezők két ütemben kórházi oltópontokon kapják majd meg a Pfizer-vakcinát.

2021. március 31. 12:32

A pedagógusok és a köznevelésben dolgozók 75 százaléka regisztrált hétfő éjfélig a koronavírus elleni oltásra, közülük korábban mintegy 32 ezren már legalább az első oltást megkapták – közölte az emberi erőforrások minisztere szerdán a Facebook-oldalán.

Kásler Miklós azt írta: a napokban több mint 400 oltóponton kezdik el oltani a regisztrált pedagógusokat, köznevelésben dolgozókat. A jelentkezők két ütemben kórházi oltópontokon kapják majd meg a Pfizer-vakcinát: csütörtökön, pénteken és szombaton az a mintegy 80 ezer pedagógus kapja meg az oltást, aki március 24-ig regisztrált, a második körben pedig – egy héttel később – a március 29-én éjfélig regisztrálókat oltják be – ismertette. A miniszter arra biztatta az érintetteket, hogy aki még nem tette, regisztráljon, éljen az oltás lehetőségével az iskolák biztonságos újranyitásáért.

(MTI)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2021. március 31. 16:42
-:))) Jól áll a Fidesz ott is!
csicseriborso
2021. március 31. 14:09
Miért csak a háromnegyede? A szülőknek meg kellene kérdezni, hogy be tetszett-e oltakozni, mert akkor ha nem, miért akarja az én gyerekemet oktatni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!