Imafelhívás a koronavírus elmúlásáért

2021. március 25. 19:58

Vejkey Imre arra kérte a magyar lakosságot, hogy nagypéntek reggelétől imádkozzon a koronavírus elmúlásáért.

2021. március 25. 19:58
null

Vejkey Imre, a parlamenti imacsoport KDNP-s vezetője a Hír Tv-n kérte a magyar lakosságot, hogy nagypéntek reggelétől imádkozzon a koronavírus elmúlásáért. 

„Imádkozzunk egymásért, legalább addig, míg el nem múlik a járvány. Imádkozzunk azért, hogy a vírusban elhunytak az Úrtól kapják meg az örök világosságot” – mondta Vejkey.

Kép forrása: Hír Tv

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2021. március 28. 21:07
Sokszor és sokat imádkozunk a koronavírusban szenvedőkért. Azért is jó ez az imára hívás, mert felhívja a figyelmet arra, hogy nem csak aggódni, rettegni lehet, hanem imádkozni a betegekért, szenvedőkért, elhunytakért és a koronavírus elmúlásáért is.
The Loner
2021. március 27. 10:27
Csatlakozom Vejkey Imre képviselő úr felhíváshoz . Ezzel az imával. Az itt gyűlölködőkért is elimádkozom. Reményik Sándor – Valaki értem imádkozott Mikor a bűntől meggyötörten A lelkem terheket hordozott Egyszer csak könnyebb lett a lelkem Valaki értem imádkozott. Valaki értem imádkozott, Talán apám, anyám régen? Talán más is, aki szeret. Jó barátom vagy testvérem? Én nem tudom, de áldom Istent, Ki nékem megváltást hozott, És azt, aki értem csak Egyszer is imádkozott.
Valodi
2021. március 26. 00:41
140. Ma a magukat kereszténynek mondó közéleti cselekvők úgy tesznek, mintha erővel teret lehetne foglalni a kereszténység számára, amit aztán „a szelíd keresztények” vagy megtöltenek majd tartalommal, vagy nem. Ez inflálja a keresztény jelzőt, és áruvá teszi a kereszténységet. 222. A mai magyarországi közéleti helyzetben felvetődik a keresztény szavazó dilemmája: a politikai szövetséghez vagy a Krisztusról szóló tanúságtételhez kell inkább hűnek lenni? Meddig vállalható fel a kormány egy-egy akciója? http://www.keesz.hu/ujra-neven-nevezzuk
cutcopy
2021. március 25. 23:40
Az ima már meghallgattatott, elkészült a vakcina..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!