Hont András megvédte a svéd modellt

2021. március 31. 14:45

A publicista szerint a svéd modellt kárhoztató cikkeknek nem lett igazuk.

2021. március 31. 14:45
null

Hont András arról ír, hogy kereken egy éve jelentek meg az első, svéd modellt kárhoztató cikkek, melyek azután mindent elárasztottak és a járvány elleni, enyhébb korlátozásokat tartalmazó modell fenntarthatatlansága ellen érveltek. A publicista szerint nem lett igazuk, amit egy grafikonnal is próbál alátámasztani.

Aztán kifejtette: „Marhára ne jöjjön senki azzal, hogy »de a svédek is vezettek be korlátozásokat«, különben is a »dánokkal kell összehasonlítani«, és a »svéd király maga ismerte be, hogy megbuktak«. Mert soha senki nem mondta, hogy nem vezettek be korlátozásokat, olyat se, hogy valamiféle korlátozásra ne lenne szükség, továbbá ezek a cikkek kurvára nem arról szóltak, hogy kikkel kell őket összehasonlítani, hanem hogy a hülye svédek kihalnak, bezzeg mi, és attól hogy valakinek koronája van, még nem feltétlenül ért a koronához.”

Kép forrása: Hont András Facebook-oldala

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2021. április 01. 18:07
Annyira nevetséges, hogy Magyarországon újságíró lehet az, aki semmiféle jogi, közgazdasági, statisztikai képességgel nem rendelkezik. Ebből csak marhaságok tudósítása keletkezhet.
Teknős
2021. április 01. 12:04
Én is jeleztem már tavaly ilyenkor, hogy a svéd járványkezelés megítélése ostobaság. A szakemberek sötétben tapogatóznak és járvány közben részadatokból nem lehet semmilyen következtetést levonni. Majd ha véget ér a járvány, a szakemberek összegyűjtik az adatokat, tisztítják őket, elemzik és megalkotnak egy protokollt. majd utólag meg tudják mondani, hogy ki volt szerencsés és találja el a legjobbhoz közel eső kezelését a járványnak. Mindenki más hülyeségeket beszél.
quantum
2021. március 31. 19:16
Hagyjuk már ezt az idióta Hontot!
zakar zoltán béla
2021. március 31. 17:13
hüpee
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!