Fekete-Győr hazugságvizsgálóra köti magát

2021. március 21. 16:09

A Momentum miniszterelnök-jelöltje így bizonyítaná, hogy nem beszél mellé és nem hazudik.

2021. március 21. 16:09
null

A Momentum miniszterelnök-jelöltje Facebook-oldalán jelentette be, hogy jövőheti élő facebookos beszélgetése során poligráfra fogja köttetni magát és a kommentelői így tehetnek majd fel neki kérdéseket. A párt videójában először különböző cikkek címeit és olyan kifotózott kommenteket láthatunk, amelyek azt állítják, hogy Fekete-Győr hazudik. Akciójával a miniszterelnök-jelölt épp ennek ellenkezőjét szeretné bizonyítani. Állítása szerint olyan kellemetlen kérdésekre is válaszolni fog, mint hogy „Soros György pénzeli-e, vagy hogy az akkori francia barátnője miatt csinálták-e a NOlimpiát”.

Kép forrása: Facebook

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vajda.
2021. április 05. 08:48
Remek ötletet adott Fekete Győr, hazugságvizsgálat ügyben. A szemlőhegyi ártányt is ráköthetnénk egy ilyen szerkezetre. Mondjuk az alhohol függőségben írt Facebook kinyilatkoztatások alkalmával.
törökszultán
2021. március 23. 16:11
Poligráfra kötné magát? Fa nincs?
Rugán
2021. március 23. 14:53
Nyelvbotlás! Hazugság generátorra!! Helyesen így van!!
Autofocus
2021. március 22. 21:52
Kösse magát egy krumplis zsákhoz Totó kutya pórázával, miközben parizerrel eteti a jobb sorsra érdemes ebet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!