A Momentum képviselője megállította a fékevesztett kecske ámokfutását

2021. március 20. 22:22

Bíró Barna a hetényegyházi Momentum képviselőjelöltje kihívta az ebrendészetet egy elszabadult agresszív kecskére, aki a buszmegállóban gonoszkodott.

2021. március 20. 22:22
null

Bíró Barna, a kecskeméti Momentum alelnöke és a párt országgyűlési képviselőjelöltje Bács-Kiskun megye 1. választókerületében különleges hőstettről számolt be Facebook oldalán.

„Ma délután szóltak hetényi lakosok, hogy elszökött egy agresszív kecske és az egyik buszmegállóban támadja az ott várakozókat. Azonnal értesítettem az ebrendészetet, akik ki is mentek befogni az elszökött jószágot” – áll a posztban a beszámoló az ámokfutó kecske különös esetéről.

„Bár sokan legyintettek volna rá, én hiszem, hogy az ilyen apróságnak tűnő problémákkal is érdemben foglalkoznia kell egy jelöltnek. Ahogy eddig is, úgy ezentúl is ott segítek ahol tudok, legyen az szemétszedés, faültetés vagy egy kóborló állat befogása” – írja Hetényegyháza – a koronavírus miatt – maszkos hőse, aki megköszönte a hetényiek és az ebrendészet segítségét, és reméli, hogy a jószágot épségben visszajuttatják gazdájához!

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2021. március 21. 22:40
A milka meg nem perelte a momosokat? Lila!
nempolitizálok
2021. március 21. 18:41
Az nem egy kecske volt te idióta, hanem egy másik, momentumos, kecske identitással. Te pedig elzavartad, holott jól láttad, hogy momentumoshoz méltóan kellően ostoba is.
balbako_
2021. március 21. 17:15
Aztán a kecskét feleségül vette? Mert, ha nem akkor a Momentum alapszabályának nem tesz eleget.....
péterx
2021. március 21. 17:08
Hát, egy kecskét csakugyan rájuk bíznék...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!