A Honvédkórházban történt emberölésről tudakozódik a Jobbik

2021. március 18. 14:47

A belügyminiszter magyarázatát követeli a Jobbik alelnöke a Honvédkórház Covid-osztályán történt emberölésről.

2021. március 18. 14:47
null

Csütörtökön online sajtótájékoztatón Szilágyi György elmondta: írásbeli kérdéssel fordult Pintér Sándorhoz, és arra vár választ, vajon legálisan tartózkodik-e Magyarországon az elkövető kínai férfi, és ha igen, milyen jogcímen. Az is érdekli, kapott-e tartózkodási engedélyt, magyar állampolgárságot a férfi, esetleg részese-e a letelepedési kötvényprogramnak, illetve, hogy milyen nemzetbiztonsági átvilágításon esett át az elkövető.    

Az ellenzéki politikus kérdésként vetette fel, hány „pszichopata, drogfüggő ember” él közöttünk, aki akár letelepedési kötvényt vásárolva, akár más módon jutott az országba.    

Szilágyi György felvetette azt is, milyen jogcímen kapott orvosi ellátást a kínai férfi, ki állta annak számláját. Aki magyar állampolgárként nem tudja fizetni a társadalombiztosítási járulékot, azzal kifizettetik kezelése költségeit – jegyezte meg.

(MTI)

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2021. március 19. 00:00
Megrázó az eset, de elmondták, hogy a kínai a betegsége következtében került beszámíthatatlan állapotba! És nem a kínaiainkra jellemző, hogy potyautasok lennének az ellátórendszerünkben! Na de mióta jobbikék megmégjobbultak, cigányozni meg zsidózni már mernek hangosan, Biden óta meg a kínaizás menő, hát lecsaptak az esetre, mint tyúk a taknyra!
Amondó
2021. március 18. 23:21
Tekintsünk előre, jön majd a szokásos menetrend. A jogász- és orvosdoktorok megállapítják, hogy a drogos - állapota miatt - nem büntethető. Aztán pár hónapig a pszichiáterek foglalkoznak vele és kisütik, hogy meggyógyult, szabadon bocsátható. Eredeti hivatását folytatva szakácsként fog dolgozni. (Ki tudja miket tesz az ételbe?) Mi meg ha megéhezünk, akkor irány a kínai étterem!
Gregorius
2021. március 18. 22:14
A kínainak vagy drogelvonási dilije volt vagy az agyára ment a vírus. Nem jellemző rájuk, hogy a "befogadó társadalmat" erőszakosan támadják. A saját leszámolásaikat pedig "házon belül" intézik el, úgy hogy a rendőrség nem is szerez tudomást róla.
kispufi
2021. március 18. 18:13
Ne izguljon a Gyurcsányabbik, a kínai demokrata másfél éve még a méltán népszerű Karácsonyra szavazott, valószínűleg akkor is szer hatása alatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!