Kettős mérce: Varju László lebuktatta magát

2021. február 03. 20:44

Orbán Viktor ellen tiltakozna, de Hiesz György soron kívüli oltása nem zavarja – látható a Riporter videóján.

2021. február 03. 20:44
null

Varju Lászlót kérdezte a védőoltásokról Bohár Dániel. Arra a kérdésre, hogy újpest DK-s országgyűlési képviselője mennyire tartja aggályosnak azt, ha valaki a hatalmával visszaélve jut oltáshoz, azt válaszolta: „Ha Orbán Viktor ilyent tenne, biztosan tiltakoznék ellene”. Azonban amikor Bohár Dániel rákérdezett, hogy mit gondol gyöngyös baloldali polgármestere, Hiesz György hasonló cselekedéről, kitérő választ adott. Bohár Dániel rákérdezett, nem kellene-e lemondania a magát beolttató városvezetőnek.

„Lemondani? Azt hiszem önökben szükség lenne arra a megközelítésre, hogy igenis mindenkinek lehetősége van arra, hogy előbb-utóbb megkaphassa a védőoltást, és bízom benne, hogy mindenki hozzájuthat majd” – mondta Varju László. „Ebben az esetben ez előbb volt” – tette hozzá zárásként Bohár Dániel. 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandolini
2021. február 05. 13:45
A hátán pörgő szartúró bogár igazi kommunista tempót diktál. Milyet diktáljon egy igazi, vérbeli kommunista?
confitür
2021. február 05. 07:30
Varjú meg Gyurcsány egykutya. Holló a hollónak...
olajfa1
2021. február 04. 19:09
Na ilyenkor látszik meg a DK értelmi színvonala. Szörnyűűűűűűű!!!
Burmin
2021. február 04. 17:34
Fetrengő Varju+ Kurvaerőskép Bangóné + Ajtónak futó Ági az maszop erősségei... Erős ez a csapat mondta egyszer Horn G. igaz akkor még Kádkő Feri vezette a pártot !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!