Házkutatás zajlik Szász János rendező otthonában

2021. február 05. 13:25

Jogi természetű konfliktusról van szó.

2021. február 05. 13:25
null

Reggel 6 óra óta házkutatás zajlik Szász János rendező otthonában – írja a HVG. Mint írják: több forrásból is megerősítették a lapnak az információt, egyelőre nem tudják, melyik hatóság tart házkutatást a rendezőnél és miért.

A Telex megszólaltatta Szász ügyvédjét, Fülöp Tamást, aki elmondta, Szász „egyik művészeti tevékenységével kapcsolatban folyik nyomozás.” „Jogi természetű konfliktusról van szó”, tette hozzá.

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RPéter10
2021. február 09. 23:37
Csókay Dr. egy sokat megpróbált, lelkiismeretes,csodálatos keresztény ember. Csodálkoznék, ha Ő nem mondana igazat ebben az ügyben... https://telex.hu/belfold/2021/02/09/szasz-janos-csokay-andras-bangladesi-ikrek-szetvalasztas-alapitvany-konofliktus
Bájron
2021. február 07. 08:46
Tiszta náci!
Porkoláb Zsuzsa
2021. február 07. 00:10
Mert ő pisztollyal a kezébe ment legelől, nem kell pisztoly, ha elment egy vonat, át kell szállni a másikra. Azon menni tovább, ha mehetnékje van. Tanulja meg, sohse menjen rossz irányba, mert elment ő vonata, nem kiátkozva kell élni, menni egymás ellen és más kormányt akarni, mert ő bizony nagy felellősséggel tartozott azért, hogy sz.r lett tanszoba közepén. Most eltakarították, EZ-É A BAJ? NA, EZÉRT VAN HÁZKUTATÁS FELTÉTELEZEM: JÓ OK LETT RÁ. MÁSNÁL MIÉRT NINCS, kérdem én? KINÉL VAN? JELENTKEZZEN! Két kezén sz.rtakarítás nyomával!!! Csak rájuk jár a rúd, kik vétettek, anno. Mire kell még több milliárd??? 3 se elég??? Palkovics se jó? Új vezetése sem? Új ruhába felöltöztetett iskolátok mért nem szép, meg jó? Orbánnál nincs jobb most, széles hazában, tán Gyurcsány kellene, vagy gerinctelen Karácsony? Isten szereti kormányunkat és megáldja, így lett 2/3-ada, míg ti össze se bírtok fogni jó erősen, mert ahhoz sok ész, erő, akarat kell. Minek híján van baloldal Na ez a mi igazságunk, igazaké. Senkinek se fáj, ha jobbak lettetek volna, ha le bírnátok váltani kormányt, de az fáj, hogy szidjátok, hogy ennyi ész lett baloldalon, ezt megmondta Gyurcsány is. Hazudtok éjjel, nappal.
nempolitizálok
2021. február 06. 19:14
Azt írja az Index a címben, pisztolyos rendőrök. Kapja fel a fejét a libsi, micsoda diktatúra és még a cipője is fekete.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!