Donáth László tagadja zaklatási ügyeit

2021. február 24. 22:04

Folytatólagosan elkövetett szeméremsértés és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés miatt ítélték börtönre, nem jogerősen.

2021. február 24. 22:04
null

A Fővárosi Főügyészség közölte, hogy a bíróság a vádlottal szemben 1 év 6 hónap szabadságvesztést szabott ki – írja a Népszava. Mivel a vádlott és a védő kérheti tárgyalás tartását, az ítélet még nem végleges.

Amennyiben nem élne a további tárgyalások lehetőségével, azzal bűnösségét fogadná el.

– nyilatkozta az evangélikus lelkész a  Népszavának

A lelkész azt szeretné, hogy a sajtó munkatársai is jelen lehessenek a tárgyalóteremben, hogy mindenki megalapozott véleményt alkothasson bűnössége tárgyáról.

(A nyitókép csak illusztráció. Forrás: MTI)

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pitypangocska
2021. március 08. 21:13
Szörnyszülött. Teste is, lelke is. És a Jóistentől se fél, mert nem hisz Benne...
matematikus
2021. február 25. 09:49
Csak a lényeget hazudta el a Mandiner: FELFÜGGESZTETT börtönt kapott volna, ha elfogadja az ítéletet. Nem fogadta el, tárgyalást akar.
Agricola
2021. február 25. 09:26
Az evangélikus egyház megbocsájt Donáthnak. Figyelembe veszik, hogy nagy volt a kísértés, ami a vad vágyakat felébresztette a lelkész úrban. A Sátán lehet a hibás, amiért a női szépséggel kísértésbe ejtette a lelkész urat.
szürkeSzarvas
2021. február 25. 09:22
A takaritonők nem álmodták,hogy rendszeresen megfogdosta a pinájukat,aki meg gyámoltakanabb volt,azokat meg is b_szta. De mert zsidó,mint a többi hasonló degenerált (Gothár,Kero,Weinstein,Stausz Kahn (Kohn)) stb stb.)-nekik ezt is szabad. Ami gáz. Nagyon gáz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!