Balla: A baloldal a magyar szakhivatalok egyöntetű véleményével megy szembe

2021. február 24. 19:12

Az ellenzék oltásellenes politikájáról beszélt a fideszes képviselő.

2021. február 24. 19:12

„Úgy beszélnek az oltás mellett, hogy egyébként mindenkit elbátortalanítanak” – fogalmazott az ellenzék oltással kapcsolatos kommunikációját illetően. Rámutatott, hogy a baloldal a magyar szakhivatalok egyöntetű véleményével megy szembe. A fideszes politikus felszólalását Kocsis Máté is megosztotta Facebook-oldalán.

„El tudja képzelni, hogy egy világhírű orvosprofesszor, mint Merkely professzor úr, arról beszélne, hogyha bizonytalan lenne bármely oltás is Magyarországon, akkor egyébként érvelne mellette?” – tette fel a kérdést Arató Gergelynek.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. február 25. 09:38
Az ál-liberálbolsi fasisztál ezen hazudo4zásaik és rosszindulatu váleményeik és kampányuk is bizonyítják hogy SZINTISZTA GYŰLÖLKÖDŐ RASSZISTA FASISZTÁK!!!
zsima15
2021. február 25. 08:59
Érdemes lenne hangoztatni a keleti vakcinák egyik pozitív mellékhatását. Tételezzük fel, hogy egy keleti vakcinát elutasító személy a kétmilliomodik+1 az oltási sorban. Ha az előtte lévő kétmillió ember páratlan bátorsággal beadatja ezeket az anyagokat, akkor az elutasító (általában baloldali) embert az oltási sorban az első helyre repíti a nyugati vakcina sorban. Tehát a keleti vakcina rendelés nekik is előnyös.
Zsolt75
2021. február 24. 23:25
Komáromi(dk) lebeszéli a betegeit a regisztrációról. Pár hét múlva nyafog, hogy nem kapott elég vakcinát a betegeinek. Magyargyuri: 5 évig terjedő büntetés az orvosnak, ha a beadott vakcinával kapcsolatban haláleset történik. Nagyon hiányzik a klubrádió...
civis72
2021. február 24. 22:52
Mocskos eurokommunistáknak esélyük sincs egy normálisan működő országban ...ezért drukkolnak a vírusnak...nincs más ami segítene a moslékon
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!