Ne dőljünk be az álhíreknek, hamis ajánlatoknak!

2021. január 13. 14:10

Senki se vásároljon az interneten vakcinákat, mert azok biztosan hamisak! A kétes vakcinák pedig az egészségre kifejezetten ártalmasak is lehetnek.

2021. január 13. 14:10
Szentkirályi Alexandra

„Ne dőljünk be az álhíreknek, hamis ajánlatoknak!

Ahogy az első hullámban a hamis maszkokkal, vagy túlárazott fertőtlenítőszerekkel, most hamis vakcinákkal akarnak nyerészkedni - ezt nem hagyjuk!

Bűnözők próbálnak hamis vakcinákat eladni, nemzetközi közösségi oldalak felületén már megjelentek olyan álprofilt létrehozó felhasználók, akik a gyanútlan vásárlóknak kínálnak eladásra hamis oltóanyagot, illetve annak szállítására és mélyhűtésére használt berendezéseket.

FONTOS ❗️ a vakcinák nem érhetők el kereskedelmi forgalomban, azokhoz kizárólag a kormány által kijelölt oltóközpontokban, ütemezetten és ingyenesen lehet hozzájutni. Védőoltásként hirdetett vakcinákat semmilyen körülmények között nem szabad megrendelni az internetről, ahol biztosan hamisított, nem bevizsgált, a kereskedelmi forgalomban nem elérhető, nem engedélyezett terméket árusítanak.

Magyarországon a rendőrség folyamatosan figyeli az internetes hirdetőfelületeket és jelenleg nincs információjuk arról, hogy az országban megjelentek volna a hamis vakcinák. 

Kérünk mindenkit, hogy ahogy az álhíreknek, úgy ezeknek az ajánlatoknak se dőljön be! Senki se vásároljon az interneten vakcinákat, mert azok biztosan hamisak! A kétes vakcinák pedig az egészségre kifejezetten ártalmasak is lehetnek.”

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kriszta67
2021. január 13. 20:55
https://covid19criticalcare.com/i-mask-prophylaxis-treatment-protocol/epidemiologic-analyses-on-covid19-and-ivermectin/?fbclid=IwAR2wUzg8gdx77wFlFJMxBplZiDqnf2vJ2NE0gMtMbZ6RWaJ5hiZ_2q32IGA
Kriszta67
2021. január 13. 20:53
Vakcinát nem, de madaraknak szánt ivermektint vettem magunknak, és be is fogjuk venni a férjemmel ha megfertőződünk. Az elhunytak négyötödét meglehetetett volna menteni vele. Ha Németországban kapható embereknek szánt tabletta rühesség ellen, akkor vajon miért kell a vámosoknak elbobozni a külföldről rendelt emberi fogyasztásra gyártott tablettákat?
ittésmost
2021. január 13. 18:31
Hogyé' adják a vakcinát a Lehelen?
aleb19
2021. január 13. 16:47
szerintem hagyni kell hogy a darwindijjasok fullbanyomjak a kretent
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!