Bayer Zsolt V. Naszályinak: hajrá, találkozunk a bíróságon!

2021. január 14. 19:43

Az I. kerületi polgármester szerint a publicista a törvény kijátszásával jutott vári lakáshoz.

2021. január 14. 19:43
null

„Most már több mint két éve folyik a vári lakosok ellen és ezen belül elsősorban a kormányszimpatizáns vári lakosokkal szemben a rágalomhadjárat, amelyet egy jól körülhatárolható újságírói kör kezdett – nyilván nem saját ötlettől vezérelve, hanem megbízásból. Aztán beszállt ebbe a polgármester is” – fogalmazott Bayer Zsolt a Magyar Nemzetnek.

V. Naszályi Márta I. kerületi polgármester sajtótájékoztatón jelentette be, hogy perre viszi Bayer Zsolt vári lakásügyét. „Bayer Zsolt családjának lakásbérleti ügyét perre visszük. Az önkormányzat átvizsgálta az összes szerződést, további ügyeket is bíróság elé fogunk vinni” – mondta ki V. Naszályi. A polgármester amiatt vizsgálta át a szerződéseket, mert Bayer egy korábbi Azonnali.hu-nak adott interjújában szerinte elismerte, hogy „a törvény kijátszásával jutott vári lakáshoz”.

„Az egész üggyel kapcsolatban annyit tudok elmondani most, hogy már bírósággal fenyegetnek: hajrá, találkozunk a bíróságon!” – reagált Bayer Zsolt. A publicista leszögezte: „minden a hatályos lakásügyi törvények és szabályozások szerint történt lakáscserével, értékkülönbözet megfizetésével, a törvény szerint intéztem, illetve intézték az ügyvédek. Csakúgy, mint mindenki másét”. Hozzátette: „a mindenki másba beletartoznak baloldali közszereplők is”.

(Nyitókép forrása: Facebook.com)

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konfucius
2021. január 15. 21:47
Ötödik Nemmuszáji Márta rohadtul ráér. Csapja valagba egy rendőrlámpa.
Ohel
2021. január 15. 08:25
Nekik csak annyi a lényeg, hogy rágalmazhassanak, elbizonytalaníthassanak. Lassan be kellene már vezetni egy szavahihetőségi mutatót, hogy adott ember hányszor mondott igazat, hányszor nem. És amikor tévedett hányszor kért bocsánatot. Ez az utolsó talán a legfontosabb.
zara
2021. január 15. 00:17
I kerületben beszopták a ellenzéki irigység psyopot...
qwrtzq
2021. január 14. 22:46
könnyen beszél, a vár pénzével játszik az 5. naszály
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!