Varga Judit kitűzte a babazászlót az Igazságügyi Minisztériumra

2020. december 08. 08:05

A miniszter szerint a jelkép jól tükrözi azt az ideológiai törésvonalat, amely az európai baloldal és a magyar kormány között húzódik.

2020. december 08. 08:05
null

„Tegnap kihelyeztem a babazászlót az Igazságügyi Minisztérium épületére. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom lobogója mára jelképpé vált. Mi hiszünk abban, hogy a magyar társadalom jövőjét a magyar családok képesek biztosítani, ha támogatjuk őket. A nyugat-európai államok zöme, már feladta, hogy külső segítség nélkül megoldja a népesedési problémáit. Mindez jól tükrözi azt az ideológiai törésvonalat, amely az európai baloldal és közöttünk húzódik” – írja Varga Judit.

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2020. december 12. 08:21
Varga Judit kitűzte a babazászlót az Igazságügyi Minisztériumra" a libsik harakirire készülnek...
pemete jakab
2020. december 08. 20:32
"A miniszter szerint a jelkép jól tükrözi azt az ideológiai törésvonalat" A törésvonal leginkább a Fideszen belül van: amikor a haza, család, Isten ideológia szembetalálkozik a melegbuli, drogok, orgiák realitásával.
rókabácsi
2020. december 08. 17:38
nade elötte megvolt az ondozsur?
fatman
2020. december 08. 14:52
egyszerűen gyönyörű ez a nő... és a zászlórúd is milyen jól áll a kezében... :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!