Íme a hiánypótló Puzsér Generátor!

2020. december 07. 09:38

Egy kattintás után random beszólást kapunk a publicista szókészletéből.

2020. december 07. 09:38
null

Kiváló unaloműző a borús téli napokra. Generáljon magának egy kiadós „puzséros” megmondást most azonnal a Puzsér Generátoron!

A generátottal kapcsolatos, hozzánk eljuttatott közlemény így szól:

„Az internet tele van vicces szöveggenerátorokkal, amik valaki stílusát próbálják leutánozni és kifigurázni. A legismertebb mém a Paulo Coelho-féle spirituális közhelyek generálása, de létezik Ákos dalszöveggenerátor, és komplett Harry Potter fejezeteket generáló mesterséges intelligencia is.

Most elkészült a hazai véleménynyilvánítók egyik legmegosztóbb képviselőjének, Puzsér Róbertnek is a virtuális verziója. Az A.I. az eredeti Puzsérhoz hasonlóan a politika, bulvár és kultúra témájában mond véleményeket – végtelen mennyiségben. A szavakat és mondatszerkezeteket nyelvtanilag mindig helyesen kombinálja – az értelem már másik kérdés. Kellő nyitottsággal legalább annyi mélységet fedezhetünk fel benne, mint Coelhóban.

A készítő azt állítja, egyáltalán nem támadó szándékkal készítette a Puzsér Generátort: pont ellenkezőleg, mintegy száz órányi podcast és egyéb műsor meghallgatása után döntött úgy, hogy hommage-t állít a kritikusnak. A magát csak »random kreatív alkotóként« aposztrofáló szerző saját bevallása szerint sokat köszönhet Puzsér anyagainak (hogy pontosan mit, azt nem részletezte).”

Úgy tudjuk, már 15 ezernél jár az oldal látogatottsága.

Kép forrása: Puzsér Generátor

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lightning protection
2021. január 12. 18:12
Puzsér egy mindenhez is értő beképzelt okoskodó. Így is túl van értékelve, még egy kis plusz reklámot kap. Csak nehogy megártson...
Vakfolt
2020. december 09. 16:33
Szarul nyomja a randomot. Nagyképűen kétszáz óra szövegről, meg Zipf-eloszlásról beszél, de az a leggyakoribb szavakra vonatkozik, mint a, az, egy és nem ilyen szarságokra, hogy "maga alá temeti", meg "lelki sík", a ragozást és az alany állítmány egyeztetést nagyon frankón oldotta meg, de kicsi a kifejezés pool.
Gullwing
2020. december 07. 18:16
Ez az izé pontosan akkora szar mint az eredeti.
Jason Bourne
2020. december 07. 12:14
Azt hittem mondja is, nem csak írja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!