Szoboszlaié az Eb-pótselejtezők legszebb gólja

2020. november 19. 13:39

Még Goran Pandev (Észak-Macedónia), Michal Duris (Szlovákia) és Ryan Christie (Skócia) találataira lehetett szavazni.

2020. november 19. 13:39
null

A szurkolók Szoboszlai Dominik Európa-bajnoki kijutást érő gólját választották meg a legszebbnek a múlt csütörtöki labdarúgó pótselejtezőn esett találatok közül.

A Salzburg középpályása a 92. percben egy távoli lapos lövéssel döntötte el az Izland elleni, 2-1-es magyar győzelmet hozó mérkőzést a Puskás Arénában. Az európai szövetség közösségi oldala szerint a voksoláson még Goran Pandev (Észak-Macedónia), Michal Duris (Szlovákia) és Ryan Christie (Skócia) találataira lehetett szavazni.

(MTI)

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2020. november 19. 19:19
Ezt az egymásra ugrálást meg kéne tiltani, csoda hogy nem nyomták agyon Szoboszlait.
Pierre
2020. november 19. 15:46
Fekete-Győr András üzente a Facebookon keresztül szijjártó péternek: "Szia Péter! A sportsikereknek együtt örülünk, azoknak a százmilliárdoknak, amiket a haverjaitokkal elloptok, csak ti. Közben szólnék, hátha nem látszik a "családi támogatással vett" luxusvilládból, hogy van itt néhány százezer ember, aki elvesztette az állását a koronavírus miatt, és ez a kormány a kisujját sem mozdítja értük. Szedd már össze magad!"
JMoflicheque
2020. november 19. 15:35
Messze hasznosabb, mint amilyen szép! Valóban nem lehetett volna jobban helyezni a labdát a sarokba!
Kanóc
2020. november 19. 14:47
Egy tisztességes minőségű felvételt is be lehetett volna tenni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!