Jobbik: Ne csak a vagyonosokat támogassa a kormány!

2020. november 12. 12:31

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke szerint sokan kerültek elképesztő bizonytalanságba.

2020. november 12. 12:31

A felső középosztály és az annál is gazdagabbak mellett „a tipikus, valódi magyar élethelyzetekre” is legyen figyelemmel intézkedéseiben a kormány – sürgette csütörtöki online sajtótájékoztatóján Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke.

Arról beszélt: sokan kerültek elképesztő bizonytalanságba, például a turizmusban és a vendéglátóiparban dolgozók, hiszen vagy már nem is kapnak fizetést, vagy annak összege jelentősen csökkent a járvány miatt, miközben számláikat ugyanúgy kell fizetniük, mint korábban. Az Orbán-kormánynak szerinte az utóbbi időben „egy dologra nem volt ideje: a most bajba kerülő magyar munkavállalók létérdekeivel foglalkozni”.

Az ellenzéki politikus a magyar munkahelyvédelmi alap pártja által kidolgozott elképzeléséről beszélt, hozzátéve, ebből a forrásból mindenkinek fizetnék kieső munkabére négyötödét. Megemlítette: járványügyi védekezési alapot tartanak szükségesnek, amibe minden olyan multinacionális céggel és bankkal befizettetnének pénzt, „amely az utóbbi években rekordprofitokat tudott elérni Magyarországon”.

(MTI)

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2020. november 12. 15:10
Ez a Zsiga nevű, nem tiszta, hogy kit képviselő honatya, ez találta kiejteni a ferde szájacskáján "Arról beszélt: sokan kerültek elképesztő bizonytalanságba, például a turizmusban és a vendéglátóiparban dolgozók, hiszen vagy már nem is kapnak fizetést, vagy annak összege jelentősen csökkent a járvány miatt" Hadd kérdezzem meg, ha az ún elsődleges munkaerőpiacon dolgozók száma több, mint tavaly ilyenkor volt és az átlagfizu is magasabb, ez hogy lehet? Vagy tud olyanról, aki nem fizeti ki az alkalmazottait, mint bíró pajtás? A kedved párttársa...
Magyarok Pásztora
2020. november 12. 14:48
Ezekből is dobrev-párt lett.
balbako_
2020. november 12. 14:17
Kibújt a komcsi a kis nyilasból!
Tőzeg Áfonya
2020. november 12. 13:55
Kárpátia magazin Árpád sávos jelképpel, Magyar Gárda, Antikommunizmus, Gyurcsány elleni tüntetések élharcosa.Majd szövetség a balibbekkel. Ma Gyurcsány szócsöve. Gratulálok Z. Kárpát!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!