Roma vezető: A legutolsó putriba is személyesen be fogunk kopogni, és elmondjuk a tesóknak, hogy soha Jobbik!

2020. október 18. 18:53

„Cigányok nélkül sosem fogtok győzni” – üzente az ellenzéknek Radics Béla.

2020. október 18. 18:53
null

Mint arról mi is beszámoltunk, nyíltan cigányozta a Jobbik ceglédi elnöke Koncz Zsófiát, miután a fideszes politikus győzelmet aratott a szerencsi időközi választáson múlt hét vasárnap.

A kijelentés nyomán Farkas Félix roma nemzetiségi szószóló azonnali bocsánatkérésre szólította föl a jobbikos politikust, Jakab Pétert pedig arra kérte, hogy hívja vissza tisztségéből a ceglédi pártvezetőt. Legújabban pedig Radics Béla, a Radikális Roma Érdekképviselet nevű civil mozgalom vezetője írt nyílt levelet Jakabnak. A Nagykőrös Info által nyilvánosságra hozott levélben Radics azt írta: a magyarországi cigányok többsége egyáltalán nem lepődött meg azon, ahogyan a Jobbik reagált a szerencsi választási vereségére – mert előre tudták, ez lesz.

„Krumpliztok! Aki krumplizik az akarva, akaratlanul cigányozik- írta a minap egy miskolci roma testvérem. Beállítanak minket olyan buta, primitív embereknek, akik odaadják a szavazatukat egy szatyor krumpliért” – írja Radics.

„Akkor most figyelmesen olvassa a következőket minden Jobbikos, és ellenzéki” – folytatja, majd pár sorral később hozzáteszi, hogy „a magyarországi cigányság többsége sosem fog hinni a jobbiknak, sosem fog megbocsájtani a Jobbiknak. 2022-ben ugyanez lesz. Ha kell minden házba, de a legutolsó putriba is személyesen befogunk kopogni, és elmondjuk a tesóknak hogy soha Jobbik. Így készüljetek a választásokra. »Cigányok nélkül sosem fogtok győzni«”.

Nyitókép:  Budapest, 2010. szeptember 4.Tamás Gáspár Miklós filozófus és Radics Béla roma polgárjogi aktivista beszélget a román és bolgár cigányok franciaországi erőszakos kitoloncolása ellen szervezett tüntetésen Franciaország budapesti nagykövetsége előtt. Forrás: MTI, Soós Lajos

Összesen 252 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egyvilág
2020. október 19. 18:27
Milyen elvek mentén lehetne sikerre vinni a hátrányos helyzetű kisebbségek, a cigányság felzárkóztatását: https://egyvilag.hu/temakep/069.shtml#p16
files32
2020. október 19. 14:24
Majd, ha a Jobbiknak lesz közpénze krumplira akkor nyerni is fog.
olajfa1
2020. október 19. 09:02
De hát most azért "kopogtattatok be minden putriba" hogy meggyőzzétek az ott lakókat, hogy a rasszistára szavazzanak!... Mit gondoltok a "kétszínűségről"???
még fokozza
2020. október 19. 09:02
A cigányok a Fideszre szavaznak! Szavazz te is a Fideszre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!