Magyar Nemzet: A parlamentbe tartanak a kétfarkú kutyák

2020. október 22. 07:41

Ez már nem vicc.

2020. október 22. 07:41

Mintegy harminc helyen indíthat országgyűlési képviselő-jelöltet a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP). A korábban viccpártként létező politikai tömörülés mostanra komoly szándékot dédelget: parlamenti erő kívánnak lenni, s ehhez minden politikai és kommunikációs eszközt be is vetnek. A Kétfarkú Kutya párt kitart amellett, hogy nem állnak be a Gyurcsány Ferenc vezette ellenzék mögé – írja a Magyar Nemzet, amely felidézi: a viccpártként létrejött alakulat az egy évvel ezelőtti önkormányzati választáson több helyen, többek között a II., a IX. és a XII. kerületben is képviselői helyet szerzett.

Egyes információk szerint mintegy harminc helyen indíthatnak országgyűlési képviselő-jelöltet – írja a Magyar Nemzet, amely emlékeztet arra, hogy Kovács Gergely pártelnök többször kijelentette: nem áll össze a Gyurcsány vezette baloldali koalícióval, ami érthető, hiszen az MKKP szavazói a teljes politikai palettát elutasítók közül kerültek ki. Hovatovább a borsodi időközi választás is rámutatott, hogy a szivárványkoalíció közös jelöltje nem garancia a sikerre, sőt sokakban ellenérzést váltott ki, legfőképpen Budapesten, ahol a legtöbb támogatója van a Kétfarkú Kutya pártnak.

A lap információi szerint a párt ferencvárosi alpolgármestere, Döme Zsuzsanna indulhat az országgyűlési választáson Józsefváros–Ferencváros kerületek parlamenti képviseletéért a 6. választókerületben, a fideszes volt józsefvárosi polgármester, Sára Botond egyik ellenfeleként. Döme egyébként Kovács Gergely élettársa.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sagirdilsiz
2020. október 22. 15:05
Lukas magyar zászló á la kétfarkú kutyák. https://24.p3k.hu/app/uploads/2020/01/73951395-1024x576.jpg
iIonah
2020. október 22. 12:30
Támogatom a Kutyapártot a lipsik elleni harcukban.
jóember
2020. október 22. 11:27
Én ezt nem tartom egy rossz ötletnek tőlük, csak nem ártana egy normális programot összeállítani mégha viccesek is. Amilyen most a közélet szerintem be is juthatnának néhányan. Én is szivesen részt vennék egy ilyen vircsaftban.
Google
2020. október 22. 10:07
Santa ez a kutya. A hazug embert megis hamarabb utolerik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!