Betiltotta az LMBTQ-mesekönyvet a csepeli óvodákban és bölcsődékben Borbély Lénárd

2020. október 08. 09:04

„Hagyják békén a gyerekeinket!” – írja közösségi oldalán a fideszes városvezető. A tiltás a kerület önkormányzati fenntartású intézményeire vonatkozik.

2020. október 08. 09:04
null

„Több megkeresés érkezett hozzánk, ezért szeretném megkönnyíteni a sajtó számára a hiteles tájékoztatást” – kezdi csütörtök reggeli Facebook-posztját Borbély Lénárd, Csepel kormánypárti polgármestere.

„Polgármesteri utasítással betiltottam Csepelen az összes önkormányzati fenntartású óvodánkban és bölcsődénkben a Meseország mindenkié című könyvet” – számol be a politikus. „Hagyják békén a gyerekeinket!” – teszi hozzá Borbély.

Összesen 194 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SwordFish
2020. október 09. 18:13
3 éves pici unokahúgom, pont Csepelen jár bölcsödébe. Köszönöm, polgármester úr.
semmi hatalmat senkinek
2020. október 09. 15:26
Mint már a magzatfanatikus Schittl Eszter ez ügyben nyafikázásához beírtam: Már elnézést urak én utálom a VALLÁSOKAT, úgy gondolom nekem ehhez jogom van elvégre demokráciába élünk tehát ne írja elő senki hogy én kit szeressek és kitől legyen hányingerem viselkedjen mindenki úgy hogy ne legyen oka senkinek a gyűlőlködésre. A VALLÁSOK tudniillik arra szocializálják az embereket - undorító módon már gyermekkortól fertőzve - hogy létezHET olyan hatalom, aminek feltétlen engedelmességgel tartozunk... miközben a valóságban a legemberibb tulajdonság a lázadás, és mindenféle hatalom folyamatos megkérdőjelezése. Tehát javaslom, hogy bolykottáljunk mindenfle, a gyerekeknek szóló VALLÁSOS irodalmat, és kötelezzük a könyvkiadókat, hogy jelöljék meg ezeket feltűnő feliratokkal, hasonlóan a dohánytermékekhez.
lynx
2020. október 09. 06:18
Itt van néhány csepeli játszótér: http://budapest.imami.hu/helyi-hirek/ujra-nyitva-csepeli-kalozhajos-jatszoter https://minimatine.hu/szuper-var-kozossegi-terek-programok-ilyen-lett-a-csepeli-rakoczi-kert-csaladok-parkja/ https://welovebudapest.com/cikk/2020/5/20/urhajo-epult-a-gyerekeknek-a-tejut-parkban-a-csepeli-jatszoter-mellett-sportpalyakat-is-kialakitottak-1 A kisebbeket meg sem lehet számolni. Mire a végére érsz már lehet eggyel több van. A polgármestert Borbély Lénárdnak hívják. Tanuljátok meg a nevét.
NTLLK
2020. október 08. 12:49
Az, hogy a könyv miről szól még csak hagyján... ...de végtelenül primitív és alacsony színvonalú. Még a végén a gyerek azt hiszi, hogy ilyen egy versike. Úgyhogy nem ideológiailag, de KULTÚRÁLISAN elhagyandó. Én egyébként férfinak képzelem magam, aki valójában nő, de rettenetesen leszbikus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!