A DK petíciót indított a közös ellenzéki listáért

2020. október 03. 14:33

Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára videóban reklámozzák kezdeményezésüket.

2020. október 03. 14:33
null

A Demokratikus Koalíció elnöke, Gyurcsány Ferenc és felesége, Dobrev Klára videóüzenetben reklámozza legújabb petíciójukat, amelyet azért indította, hogy az ellenzék közös listán induljon a 2022-es magyar országgyűlési választáson. A petíciót ITT lehet aláírni. 

 

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2020. október 07. 07:19
Elég nagy szégyen az ellenzékre nézve, hogy egy bukott politikus a vezérük aki ráadásul már egyszer csődbe vitte egész Magyarországot. Ez egy olyan meccs, aminek már az elején eldőlt,hogy vereség lesz a vége az egész ellenzék számára. Egyedül a Momentum nyerhetne a játékban, ha nem társulna az egyértelműen vesztes együttesbe.
tevevanegypupu
2020. október 05. 07:23
Külön-külön egy-két százalékot érnek el, együtt tudnak csak menni valamire,amiből egyedül nekik van hasznuk, az embereknek semmi..Azt pedig, hogy a parlamentbe kerüljenek, Magyarország iránti szeretetünkből indíttatva kötelességünk megakadályozni..A parlamentben nincs helye a Gyurcsány-Dobrev házaspárnak és nincs helye az egy-két százalékos szélsőjobbos-balos,aztán külföldről küldött és fizetett pártocskáknak sem. A hely szelleméhez és a multunkhoz méltatlan - elég volt a negyven év - hogy ezek a közönséges, trágár,részeges, gyűlölködő, idegenből küldött emberek ott hőzöngjenek, hazudozzanak. Egyetlen európai országnak nincs ilyen méltatlan, hazaááruló és hataloméhes ellenzéke..ami ennyire méltatlan ahhoz az országhoz, amit ráadásul nem is képviselnek, csak megélni akarnak belőlle..
bagira
2020. október 05. 05:32
Sok kis kommunista sejt pártocskák választáson külön indulnak hogy a kampány állami támogatás milliárdokat zsebre rakhassák . Választás után egyesülnek. Libernyákok minden 4 év választásból milliárdokkal gazdagodnak az állam pénzel tömi a magyar nép ellen.
mokány
2020. október 04. 23:13
Libera nos Domine ! ( Ments meg Uram , minket! ) (((( A LITÁNIA Szövegéből !!!)))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!