Sztrájkot hirdetett a közalkalmazottak szakszervezete

2020. szeptember 02. 12:47

Elnökük szerint a belügyminiszter nem hajlandó valódi párbeszédre.

2020. szeptember 02. 12:47

Szerdától háromnapos önkormányzati sztrájkot hirdetett a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) – jelentette be az érdekképviselet elnöke szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten. A Belügyminisztérium épülete előtt megtartott eseményen Boros Péterné, az MKKSZ elnöke hangsúlyozta: minderre azt követően kerül sor, hogy a belügyminiszter nem volt hajlandó a szakszervezettel érdemi párbeszédre, illetve közölte, hogy egyik követelésüket sem tartja tárgyalási alapnak. Fő követelésük az önkormányzatok költségvetési finanszírozásának rendezése, illetve azon kiadások megtérítése, amit az önkormányzatok a járvány elleni védekezésre fordítottak a kormány rendeletei alapján – tette hozzá.

(MTI)

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2020. szeptember 02. 12:48
de hiszen nem tehetik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!