Válaszlevél Alföldi Róbertnek

2020. szeptember 03. 22:55

A kuratóriumi tagsággal vállaltam, hogy a SZFE egyoldalú képzésében a nemzeti, keresztény értékrend is helyet kapjon.

2020. szeptember 03. 22:55
Rátóti Zoltán

„Kedves Robi!

Mielőtt meghívnálak egy baráti kávéra, hogy ne a nyilvánosság előtt üzengessünk egymásnak, szeretném leszögezni, hogy pontosan tudom, hogy »miben vagyok benne« –, hogy mit vállaltam. A kuratóriumi tagsággal vállaltam, hogy a SZFE – te is jól tudod – egyoldalú képzésében a nemzeti, keresztény értékrend is helyet kapjon. Azt is hidd el nekem, hogy a kuratórium egyetlen tagját sem vezérli sértettség vagy bosszúvágy.

Ha ezek után is barátodnak tartasz, igyunk meg egy kávét. Tudjuk egymás telefonszámát.

Üdvözlettel!

Zoli”

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magicus
2020. szeptember 08. 16:12
Egy ilyen fazonnal szóba sem kell állni! Hagyni kell a saját/más levében főni a dél-keleti Jobika nénit/bácsit! Esetleg megtámogatni egy esztétikusabb protkóval!
puszika
2020. szeptember 08. 11:14
Nagyon egyszerű fiam.......JÁRJÁL SZÍNHÁZBA!!!!!!!!
Ipacs József
2020. szeptember 07. 14:45
Ha ilyen egy barát,akkor ellenség meg már nem is kell!
butapék
2020. szeptember 07. 13:13
Fejezzétek be mindkét "oldalon" a "kinek nagyobb a farka" játszmát. Élettől elmegy a kedvem a sok Robit buzizó, lekicsinylő, vagy Rátótit alázó hsz-től. Mindkét ember értékes, jó művész. Nem velük van a baj, hanem azzal, akinek érdeke "oldalak" létrehozása a kultúrában is. Ahogy Alföldi írta, ha Rátótinak eddig baja volt azzal, hogy "keresztény, hazafias" művészként kevesebb lehetőséghez jut, akkor miért nem szólt? Nagyon szerencsétlen dolog, hogy a frusztrált, saját vélekedésük szerint a "ballib kulturális uralom" miatt kevés lehetőséghez jutó művészek most a hatalom erőszakos módszereit meglovagolva gondolják megoldani a helyzetüket. Ettől az egésznek - legyen bár Rátóti szándéka nemes és igaz - náci kulturkampf jellege lesz, amit méltán utasít vissza a másik "oldal". Az egyetlen megoldás az alulról, nem pedig a politikai vezetés mocskos szándékából (=pénz-, és hatalomszerzés) történő párbeszéd kezdeményezése a művészvilág résztvevői között.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!