Orbán: Európa ma Közép-Európában épül

2020. szeptember 17. 12:09

„Európa ma Közép-Európában épül, a magyarok, a szlovákok, a csehek és a lengyelek építik” – mondta a kormányfő csütörtökön az új komáromi Duna-híd átadásán.

2020. szeptember 17. 12:09
null

„Európa ma Közép-Európában épül, a magyarok, a szlovákok, a csehek és a lengyelek építik” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön az új komáromi Duna-híd (Monostori híd) átadásán. Kijelentette: a járványtól függetlenül az országoknak működniük kell.

A kormányfő Igor Matovic szlovák miniszterelnök társaságában mondott beszédet az átadási ünnepségen. Kiemelte: a hídépítés egyben a jövő építése is, és a járványtól függetlenül az országoknak működniük kell. „Ez a mostani átadás is bizonyítja, hogy a Duna nem elválasztja, hanem összeköti a magyar és a szlovák nemzetet” – hangoztatta. Orbán Viktor hangsúlyozta: a történelem arra tanított, hogy egymással szemben nem, csak egymással szövetségben lehetünk sikeresek.

(MTI)

Címlapkép: Földházi Árpád

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2020. szeptember 17. 21:33
Inkább: Európa Közép-Európában marad meg.
zakar zoltán béla
2020. szeptember 17. 20:52
MIMM
Akitlosz
2020. szeptember 17. 19:39
A ház a fürdőszobában épül.
BőröndÖdön
2020. szeptember 17. 19:28
Aha,Nyugat-Európa pénzén...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!