Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Orbán az íróasztalán reklámozza a magyar barackot

2020. szeptember 09. 20:08

A miniszterelnök saját Facebook-oldalán osztotta meg véleményét őszibarack-ügyben.

2020. szeptember 09. 20:08
null

A magyar őszibarack a legjobb őszibarack” – sommázza Orbán Viktor.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karácsony Szilvi
2020. szeptember 10. 12:38
Orbán az asztalán reklámozza a magyar barackot, a fegyőr meg a nyakán!
bunko_jobbos
2020. szeptember 10. 07:57
Nagyon helyes dolog. Azonban megjegyezném, hogy itthon nem lehet barackot kapni. Semmilyet, nemcsak magyart. Akkor pontosítanék: egyszerű ember, kiskereskedelemben nem kap barackot, sőt gyakorlatilag gyümölcsöt sem. Éretlen, szar fajtájú teniszlabdát igen, de barackot nem. Ugyanis gyümölcsöt nem lehet árulni csak úgy. Amit a boltban megveszel, azt sokkal előtte kell leszedni éretlenül. Ezért eleve olyan fajtákat termesztenek, ami sokáig eláll a polcon. Emiatt azonban a fajta "kinemesítése" során elveszik az íz. Valamit valamiért. Kivételek: alma, dinnye. (Meg még pár, ami most nem jut eszembe) Amit biztosan nem lehet kapni: barack, körte, szilva. Ha nagyon szeretnél ilyet enni, akkor vagy megtermeled vagy keresel a közeledben egy kistermelőt, aki felhív telefonon, hogy most értett. Nekem is ilyenem volt, de sajnos összevesztünk egy politikai ügyön, azóta nem eszem barackot. :-)))
Pelso j.
2020. szeptember 10. 05:07
Ez igaz. Viszont, tele vannak az üzletek, piacok import barackkal. A fidesz patrióta gazdaság politikája is szóvirágokban nyilvánul meg.
Ipolypart
2020. szeptember 09. 23:21
A nagyszüleimnek pirosbélű dió is volt. Nagy kertész volt az apika.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!