Szerbia
ÉLŐ
Anglia

Az SZFE-t támogató nyakkendőben szólalt fel Molnár Csaba Brüsszelben

2020. szeptember 17. 07:59

A Gyurcsány-párt politikusa szerint Orbán Viktor azért vétózhatja meg az uniós mentőcsomagot, mert jogállami garanciák szerepelnek a feltételek között.

2020. szeptember 17. 07:59
null

Szerdán került sor az Európai Bizottság évértékelőjére, amelyen felszólalt a DK-s Molnár Csaba is. A Gyurcsány-párt politikusa szerint Orbán Viktor azért vétózhatja meg az uniós mentőcsomagot, mert jogállami garanciák szerepelnek a feltételek között. Molnár a plénum előtt szóba hozta a Színház-és Filmművészeti Egyetem kérdését is, amely ellen szerinte „kultúrharcos támadást” indított a kormány. A DK EP-képviselője az eseményen piros-fehér – a színművészetis tiltakozásokra utaló – nyakkendőt viselt.

A videót ide kattintva nézheti meg.

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Elmekortan
2020. október 01. 12:07
Az O5G jelvényt egy szovjet gyerekkönyvben találtam. Távolban egy fehér vitorla a címe. A regényben magyar gordítással van a megoldás : Odessai 5. számú Gimnázium. Valaki/valakik olvasszák a régi szovjet gyerekkönyveket, kapóra jött egy kis mocskolódásra. Fegyőr is olvadozott érte, Nagyfőnök nagyapjának akár kedbvence lehetett.
KBA98
2020. szeptember 22. 12:56
ez a minősíteni nem tudom - mert nem bírja el a klaviatúra sem - meg meg szólalni? A DK fizeti, de mit dolgozik, dolgozott? dolgozott-e egyáltalán?
confitür
2020. szeptember 20. 15:02
Molnár Csaba,Ő még a főnökénél is nagyobb hülyeségeket tud mondani. Sok ellenzéki EU parlamenti képviselőről bebizonyosodott már,hogy össze vissza hazudozott. Molnár Úr beszéde is ebbe a kategóriába tartozik.
mici
2020. szeptember 18. 15:15
Bjutiful
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!