Koronavírusos lett a Momentum önkormányzati képviselője

2020. szeptember 10. 15:04

A momentumos képviselő az eredményt megelőzően számos közösségi eseményen vett részt.

2020. szeptember 10. 15:04
null

Nagy Károly, a Momentum önkormányzati képviselője 2020. szeptember 3-án (szerda) facebook posztban tudatta követőivel, hogy pozitív lett a koronavírus tesztje. Leírása alapján 2020. szeptember 1-jén (kedd) tesztelték, mert „COVID-gyanús” tünetei voltak. Miután megtudta az eredményt, megkezdődött a kontaktkutatás.

A momentumos képviselő programjai, az eredményt megelőző 1-2 hétben*

2020. augusztus 28-án a Momentum képviselője Szaniszló Sándor polgármesterrel, valamint Ronyecz Róbert jegyzővel köszönte meg a nyáron az önkormányzatban dolgozó fiatalok munkáját. A legnépszerűbb közösségi oldalon megosztott alábbi kép alapján körülbelül 24 diák vett részt a rendezvényen.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

2020. augusztus 19-én Nagy Károly egy önkormányzati ünnepségen koszorúzott Nagy Balázs képviselőtársával. Az alábbi fotó alapján ezen az eseményen is többedmagával vett részt.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

2020. augusztus 18-án a momentumos politikus Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettessel, Szaniszló Sándorral, Ferencz Istvánnal és Somody Lászlóval egyeztetett a városházán (XVIII. Kerület).

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

2020. augusztus 14-én Nagy Károly szintén facebook (és Instagram) posztban (alábbi fotó) tudatta követőivel, hogy a Momentum Mozgalom XVIII. kerületi frakciójának csapatépítésen vett részt.

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

*A politikus programját az általa használt közösségi oldalakon található információk, képek alapján határoztuk meg.

Címlapkép: Facebook

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2020. szeptember 12. 13:07
nem kellett volna náthás nunát nyalni!
Hoked_ly
2020. szeptember 12. 03:28
Isten nem ver bottal! :D :D :D
madarasi.abel
2020. szeptember 11. 20:23
Még szerencse, hogy kormányoldalon mindenki volt olyan figyelmes, hogy elkerülte a fertőzést. oh wait, Hollik Pista does not approve this. btw, milyen volt Úrkúton a buli?
pumukIik
2020. szeptember 11. 14:52
A fidesz geciknek, a mai magyar korona adat lakosságarányosan már szarabb mint az ukrán meg a román. Több fertőzöttünk van mint a teljes nyugat Balkánnak. Nem kéne lapítanotok inkább fidesz gecik? A KURVA ANYÁTOKAT!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!