Rendőrség: Vendetta volt az érdi tömegverekedés

2020. augusztus 01. 11:07

A rendőrségi sajtótájékoztatón nem erősítették meg azt az információt, hogy enyingi és érdi roma családok tagjai vettek volna részt a tömegverekedésben, csak annyit árultak el róluk, hogy Fejér és Pest megyeiek.

2020. augusztus 01. 11:07

Ahogyan arról pénteken mi is beszámoltunk, lövöldözéssé és késeléssé fajult két társaság vitája csütörtök este Érden. Az összecsapásban egy ember életét vesztette, többen kórházba kerültek. A rendőrség tucatnyi embert állított elő, majd sajtótájékoztatón ismertette az eseményeket.

„Fejér és Pest megyei családok csaptak össze abban a tömegverekedésben, amelyben egy ember meghalt csütörtök este Érden. A vendetta következtében egy ember meghalt, ketten életveszélyes, hárman súlyos, heten pedig könnyű sérülést szenvedtek” – mondta az Origo beszámolója szerint Latorovszky Gábor megbízott főkapitány-helyettes a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság pénteki sajtótájékoztatóján.

„A rendőrség 12 ember ellen csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság, egy ellen pedig emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, és kezdeményezte a letartóztatásukat” – tette hozzá

„A járőrök elhagyott botokat és késeket találtak a benzinkút területén. Négy sérülthöz pedig mentőt kellett hívni” – tájékoztatott Latorovszky, aki leszögezte: a rendőrség nem engedi a vendettát, a leghatározottabban fellép az ilyen cselekményekkel szemben. Az alezredes – kérdésre válaszolva – nem erősítette meg azt a sajtóinformációt, hogy enyingi és érdi roma családok tagjai vettek részt a tömegverekedésben, csak annyit árult el róluk, hogy Fejér és Pest megyeiek.

A Blikk információi szerint az elhunyt férfi tehetős építőipari vállalkozó volt. A bulvárlap cikkét úgy zárja, hogy „az elhunyt fia viszont vendettára készül, nyíltan megüzente egy videóban, hogy ölni fog”.

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fantomas
2020. augusztus 02. 18:22
Ezek is a társadalom hasznos tagjai ? Becsületes adófizetők ? Farkas F. több éve egyetlen egy szót sem mondott ! Mi faszért kapja a fizetését ? Mindent megtehetnek,s meg is fognak tenni,rosszabb lett a világ,nincs vége még.................
kiss.istvan770
2020. augusztus 01. 22:00
Ha azért ítéljük el a nyugati sajtót, teljes joggal, mert nem írja meg, hogy muszlim migráns erőszakolt késelt, vagy gyilkolt, akkor a magyar rendőrségnek és sajtónak is kötelessége közzétenni, hogy két cigány család ment egymásnak. Nincs summákolás!
Gépész53
2020. augusztus 01. 22:00
Nem kéne beleavatkozni a rendőrségnek családi ügyekbe!.... (Azért nem semmi, hogy a 21. szd-ban egyes honfitársaink az őskori törzsi szokások szintjén vannak!)
kovászos cipó
2020. augusztus 01. 21:29
Ez nem Korzika. A cigánybűnözők se korzikaiak. Ezek csak egyszerű gyilkos sztojkák egy szálig, akiknek már rég lógnia kellene, vagy legalábbis a tényleges életfogytiglant töltenie kenyéren és vízen. Magyargyörgyök és sorossameszok láthatása szigorúan kizárva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!