Ausztria
21:002024. június 17.
Franciaország
Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia

Molnár Zsolt: Az MSZP követeli a balatoni strandok ingyenessé tételét

2020. augusztus 16. 13:45

Az MSZP követeli, tegyék ingyenessé a természetes vízfelületek melletti strandokat úgy, hogy az állam kártalanítja az érintett önkormányzatokat.

2020. augusztus 16. 13:45

Az MSZP követeli, tegyék ingyenessé a természetes vízfelületek melletti strandokat úgy, hogy az állam kártalanítja az érintett önkormányzatokat. Molnár Zsolt az MSZP budapesti elnöke vasárnap a Facebookon közvetített online sajtótájékoztatón azt mondta: a strandok ingyenessé tételéről szóló kezdeményezésüket már több mint százezren támogatták aláírásukkal az egész ország területéről, emellett továbbra is várják a témában indított népszavazási kezdeményezésük elbírálását. Horváth Csaba (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP), Zugló polgármestere úgy fogalmazott, a Fidesz a Balatont elveszi az emberektől, akik egyre kevésbé tudnak eljutni a tóhoz. Fontosnak nevezte, hogy a meglévő szabadstrandok, kempingek ne legyenek luxusberuházások színhelyei.

Őrsi Gergely (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP), II. kerületi polgármester azt mondta, nem szabad hagyni, hogy a kormány az emberek feje felett döntsön fővárosi és balatoni ingatlanok sorsáról azáltal, hogy azokat kiemelt beruházássá nyilvánítja. Gajda Péter (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP) , Kispest polgármestere hangsúlyozta, önkormányzatuknak is rendkívül fontos a Balaton védelme, hiszen nyaranta rendszeresen szerveznek táborokat a kerületben élő gyermekeknek.

(MTI)

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Illieral
2020. augusztus 17. 07:15
Itt vagyunk lent a Balatonon, jó lenne a szabad strand meg az ingyen sör is, dehát a strandon nyírni kell a fűvet, kell budi, életmentő, és ki tudja még mennyi minden, valakinek ezeket ki kell fizetni. Mondjk vannak olyan részek, ahol tényleg nem tdsz kilométereken keresztül bemenni a Balatonab, mert be van építve, stb. Ez egy másik probléma, de nem újkeletű. Amúgy nincsenek örült sokan, sőt. Árak meg a bp-i strandok is drágák, ez is olyan, hát ez van, de nem extrém drága, csak normál strandárak.
Autofocus
2020. augusztus 16. 22:09
Örök élet, ingyen sör, korlátlan lőszer, sebezhetetlenség, láthatatlanság, jetpack.
Kristály
2020. augusztus 16. 22:06
Ti mi adtok ingyen a kerületekben amit ti bitoroltok ??? Inkább aval kellene hencegni hogy ti milyen fasza fiuk vagytok 800 ft. parkolásindijon vagy a szar iskola ebéden kivül semmi pozitivumot nem tudtok felmutatni kérlek MSP lagalább egyet muttas de sajnos nincs még a temetési virágot sem édemelnétek meg csak egy oltott meszes gödröt.
Krupp Skya
2020. augusztus 16. 20:40
Először anyádat tedd ingyenessé és az MSZP kárpótolja anyádat az elmaradt bevételéért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!