Ingyenes lesz az idei Brain Bar, online tartják meg

2020. augusztus 05. 12:31

Szeptember 15. és 17. között rendezik a hatodik Brain Bar jövőfesztivált – közölte a Forbes.hu.

2020. augusztus 05. 12:31
null

Okként a „megváltozott körülményeket és a biztonsági szempontokat” jelölték meg. A Reboot! alcímű rendezvényt Facebookon streamelik majd, így bárki megnézheti az előadásokat. Az eddig eladott jegyek automatikusan érvényesek lesznek a 2021-es Brain Barra, de aki inkább visszaváltaná a sajátját, 30 napon belül ezt is megteheti. A jövőfesztiválon olyan szakemberek szólalnak meg, mint David Sloan Wilson, a világ legismertebb evolúcióbiológusa, aki a hit és tudomány közötti, évszázadok óta mélyülő árkot igyekszik betemetni, vagy Aliya Hamid Rao szociológus, aki a nemek közötti egyenlőség témáinak, valamint a nemi szerepek változásainak szakértője.

Agyunk működéséről tudhatunk meg többet Dr. Hannah Critchlow fiatal agykutatótól, illetve Európa jövőjéről, várható válságokról, veszélyekről és megoldásokról tart majd előadást David Engels történész. Az eddig bejelentett vendégek mellett csatlakozik a műsorhoz Hosszú Katinka olimpikon, Moldován András sertésmogul, Kajdi Csaba influenszer, Karacs Attila K1-es Európa-bajnok, valamint Vas Alexa Zsófia, a Low-Cost Robotics alapítója, aki gyermekek számára tervez 3D-nyomtatott művégtagokat – írta meg a Forbes.com.

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KN01
2020. augusztus 07. 17:11
Ez egy színvonalas rendezvény. Idén azért kicsit csalódás, hogy pl. Kajdi Csaba is előad.
kizökkentidő
2020. augusztus 05. 13:39
Ha szebb jövőt akarunk akkor a haszontalan hitelpénz rendszert kellene megdönteni amivel saját magunk megfojtását finanszírozzuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!