Varga Judit átláthatóvá tenné a technológiai óriáscégek működését

2020. július 07. 07:56

A miniszter a közösségi oldalán adott hírt a Digitális Szabadság Bizottság létrehozásáról.

2020. július 07. 07:56
null

„A Digitális Szabadság Bizottságot azzal a céllal hoztuk létre, hogy átláthatóvá tegyük a technológiai óriáscégek működését és biztosítsuk a demokratikus alapjogok, valamint a személyes szabadságok érvényesülését. Ebben a szellemben alkottuk meg azt az online útmutatót, amely a Magyarországon leginkább elterjedt digitális platformok adatkezelési gyakorlatának jellegzetességeit mutatja be. Elsődleges szándékunk, hogy növeljük a felhasználói tudatosságot, hiszen a technológia fejlődésével egyre gyakrabban merül fel adataink biztonságának kérdésköre” – írja Varga Judit.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2020. július 21. 11:18
"A Digitális Szabadság Bizottságot azzal a céllal hoztuk létre, hogy átláthatóvá tegyük a technológiai óriáscégek működését és biztosítsuk a demokratikus alapjogok, valamint a személyes szabadságok érvényesülését. " Ez nagyon veszélyes játszma. Le a kalappal a Miniszter Asszony előtt!
BőröndÖdön
2020. július 07. 19:00
Juditka...hogy miket nem tanult Brüsszelben....:)
Mich
2020. július 07. 15:08
Ebbe az átlátszó.who is besegíthetne, de ők inkább az elhomályosítással foglalkoznak...
egyvilág
2020. július 07. 14:47
Az információs iparágakról (internetes vállalatok, média, pénzügyek, stb...): https://egyvilag.hu/temakep/095.shtml#p9
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!